![]() |
|
Maďarské programyNe, že bych o to stál, maďarsky neumím, ale druhý den mi jedou všechny nově nabízené maďarské programy, nic takového jsem neobjednával ani neplatil. Máte to také tak? |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyTaky jsem to zaregistroval, u nějakého programu šlo i přepnout na eng audio stopu a hned má člověk krimi seriál v angličtině a to se hodí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyTaky se mi z ničeho nic objevila Markíza a JOJka![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 761 |
![]() |
|
@William cz![]() ![]() |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@tukanNa Film+HD hu můžeš mýt i filmy s orig. audio stopou,. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
WilliameJá to nechápu, proč pleteš sk do madarských programů? ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@Mirko.taky mi jedou všechny maďarské programy - nic jsem nepředplácel - mám kombi a hbo maxpack![]() |
ales pisa
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
@tukanNic si z toho nedělej, nechápu tady víc věcí....![]() |
Mirko.
![]() |
|
RE: Maďarské programyJe to bonus ku Kombi a Komplet.![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyTo jako trvalý? Nikde to nepíší! |
Mirko.
![]() |
|
@Steinerto nevím, kde jsi to vyčetl |
ales pisa
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyMaďarské programy nebrat!!! |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
@mdrakTak neber!![]() O ostatne sa nestaraj! |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyZase komu svrbi medzi nohami?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyjá mám huny rád ty kluky uzený![]() ![]() ![]() |
polo3698
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyA co kamarádi na Slovensku, také vám maďaři běží? |
Mirko.
![]() |
|
@Mirko.Áno bežia aj cez sarika |
informer
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyVzhledem k tomu, že mně v Česku na českou kartu s balíčkem Kombi to jede, ale známým na Slovensku se slovenskou kartou a balíčkem Mini ne, zřejmě je to opravdu vázáno od určitého balíčku. Je ta informace o bonusu ke Kombi a Komplet nějak ověřená?V každém případě je zajímavé, že Skylink o zařazení maďarského balíčku nijak neinformoval, zatímco jindy vydává tiskové zprávy prakticky o všem. Že by to bylo něco, co tiše funguje, ale oficiálně se to nemůže zveřejnit? Podobně to bylo před časem se slovenským balíčkem pro Česko a českým pro Slovensko. |
Askep
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
@Askepsk. programy jsem měl taky a držel jsem hubu. taky to je povaha česká = he heč já mám něco víc než ty a proto to tak dopadlo.existuje jiná cesta, není to sdílení a taky to jde - zase jak dlouho než ... |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Maďarské programyMě nefungujíDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Maďarské programydúfam že to SL dofakturuje a tým čo si na to ešte sťažujú tak by som za trest vypol na 7 dní všetko okrem Šlágr TV. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2skylink nedofakturuje vubec nic bo skylink taky vubec nic nevi.! ale rozumim ti, neco jim jde zdarma a oni si jeste stezuji a tady to zverejni,co k tomu dodat,snad jen to "jouda" z jine diskuse tady![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
![]() |