![]() |
|
Archiv CZ/SK - SkTonlineZapínám Archiv CZSK a objevila se mi tam nová knihovna, SkTonline. Jeví se to jako konkurence SC/SCC. Máte to tam taky? |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Archiv CZ/SK - SkTonlineUž je to tam asi 4mesice ale ta kvalita je jen ucházející ale za Dara. |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
@frenk2No, já to objevil až nyní.... ani filmy se mi nejeví kdovíjak TOP.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Archiv CZ/SK - SkTonlineJo to tak v mobilu pouštět nějak v listopadu jsem to zaregistroval nevím přesně |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Archiv CZ/SK - SkTonlinearchív czsk a archív czsk premium majú rovnakú knihovňu.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Archiv CZ/SK - SkTonlinepresnejšie stream cinema .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Archiv CZ/SK - SkTonlineOneeee jako vzdy od věci. Toto je o SkTonline ne o SC.![]() |
orbitman
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
@Brumoneeeee..porozumel si teme?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Markiza zivoNechcem zakladat nove tema, ale mohol by mi niekto mrknut, ci na Archiv CZ/SK ide zive vysielanie skupiny Markiza?Na PC po zalogovani ci web rozhrani na telke ide vsetko ako ma, ale cez Open PLi iba tma, hoci udaje na prihlasenie su kde maju byt a nepomaha ani zmena rozlisenia... Markiza a spol mi osobne k stastiu nechyba, iba som to chcel spojazdnit ak by moja mala niekedy zaujem sledovat reklamu prave z tejto stanice :D. Osobne si filmy zhliadnem s povodnym zvukom a v ich povodnej dlzke. Na spravy mam spravodajske portaly... Vopred vdaka za ochotu. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
Markiza zivoOpen ATV 6.4 Archiv CZ/SK Markiza na živo tiež nejde...Vu+ Duo4k SE openATV 7.2 ,par.125AL,motor DG380S Speedy, LNB INVERTO UNICABLE II IDLU-32UL40-UNBOO,GI circular,TV TCL 55C835 55" QLED 4K 144Hz
|
mirec11
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
![]() |