Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

změna na webu freeSATu

Pro nové zákazníky se už nabízí služba s přijímačem-Skylink Naplno.

dasenka
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: změna na webu freeSATu

Super sa bude žiť s touto informáciou

tomko
Registrace: 1/2006

před 8 minutami:
Vážení zákazníci, s ohledem na připravovaný přechod služby FreeSAT na družici Astra, nepřijímáme momentálně požadavky na aktivaci služeb pro nové zákazníky. V mezičase doporučujeme kontaktovat naši sesterskou společnost Skylink.

.......

Libour
Registrace: 8/2005

tohle že se nesmí montovat starý freesat vím už 14 dní známý montážník to nesmí montovat mají to zastavený a další montáže již jen na 23,5e říkal že do května by to mělo být vše otočený z 1w na 23,5e tak uvidíme.

kanon
Registrace: 2/2007

Dekuji za info.
Original jejich 60 cm paraboly
se budou jen pretacet nebo
kdo bude chtit i rovnou menit
za 80 cm paraboly?

dasenka
Registrace: 11/2011

dasenka

podle mě je 60 dnes už málo.

kanon

To by mě taky zajímalo, jak to bude probíhat. Čekal bych, že bychom měli nafasovat 80 Skylink paraboly. A technika zaplatí Skylink. Jako to dělal freeSAT, když přetáčel z Astry na Thor. Tehdy stačilo pootočit 60 parabolou, ale také si myslím, že na 23,5 je šedesátka málo.

acce
Registrace: 11/2008

Dnes aktivácia novej karty Freesat medium bez prijímača viazanosť 24mes.4€ na štyri mesiace a po 4.mesiacoch10€+druhá karta 0,50 mesačne.Dnes si založil nový účet synovec.

niglabi
Registrace: 4/2020

acce

Ptal jsem se technika a tvrdil že skylink údajně vymění lavor za 80 a technika si bude každý platit sám asi paušál 500kč ale ještě se to neví jistě a může to být klidně i víc ,neboj oni to oznámí včas aby to stihly přetočit.

kanon

niglabi

ano aktivace jdou ale montáže jsou definitivně out a pozastavený to vím od technika a je to jistý.

kanon

@kanon

Když se před 10 lety stěhoval freeSAT na Thor, tak to šlo docela rychle. Mělo to být tuším od května do září, ale už v létě byla většina parabol přetočena. Mě osobně se technik ozval asi v půlce května. Myslím že tehdy měl freeSAT i více zákazníků než teď, zvláště poté, co spousta utekla ke konkurenci kvůli vyřazení kanálů Discovery. Nejde mi o 500, klidně je zaplatím, ale přijde mi zvláštní, aby zákazník platil za to, že se operátor rozhodne změnit satelitní pozici. No uvidíme, zatím to je jen,, jedna paní povídala" , počkáme si na oficiální zprávu.

acce
Registrace: 11/2008

acce

no uvidíme je to od autorizovanýho technika tak se uvidí co na tom bude.

kanon

takze misto toho aby mi dali slevu na A3 tak ja si jeste ze svyho budu muset zaplatit technika ktery mi to pretoci ??? tak to je fakt frajerina :))) 👎

kristian1
Registrace: 7/2016

kristian1

no pokud máš aspoň 80 lavor a umíš si to přetočit a nastavit sám tak ještě ušetříš to máš jak s hadraplánem jak mu radil polívka.

kanon

samozrejme ze si to mohu pretocit sam, ale pretacet budu opacnym smerem,ze skylinku pryc 👍
jak rikam pokud chteji nekoho z Freesatu nalakat na Skylink museli by dat slevu 30% na dva roky napr na KOMBI apod.!
ono uz v okamziku kdy Skylink zrusil eurosporty tak mel take zlevnit napr kombi o 100korun,jinak je to na okamzite vypovezeni smlouvy a vraceni predplatneho. nema smysl cekat na zazrak,zpival uz Janek Ledecky 👍

kristian1
Registrace: 7/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra