Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

MediaPortal + WebradioFs

Zdravím pánové. Měl bych 2 dotazy. MediaPortol nainstalovaný jde v pohodě ale jakmile ho vypnu zmizí z adresáře plugin extensions. Jakmile ho do adresáře rozbalený nakopíruji tak to zase po restartu jde. Ale jen do doby než ho vypnu a pak zase zmizí z adresáře celá složka.

Druhý dotaz by byl na WebradioFS. Nejde mi All Stream. Nic se nenačte. Už jsem to tady na foru někde viděl ale nevím kde co nakopírovat aby šel stream na internetová rádia. Předem děkuji za rady . Jde mi hlavně o internetová rádia,která jsou i v MediaPortálu.

nemo
Registrace: 10/2004
Odpověď v diskusním vlákně

MediaPortal + WebradioFs (# 52)

Mozna bys mel zacit tim ze napises typ krabice,image atd.proste zaklad.
Jsi tu dost dlouho registrovany na to abys mel vedet ze tu nikdo nevladne kristalovou kouli.

bistro
Registrace: 9/2009

MediaPortal + WebradioFs

Tak to se omlouvám. VU+Solo4k OpenATV. Ani já nemám tu křišťálovou kouli jinak bych si poradil sám. :)))

nemo

Tak ještě jinak

nějaký jiný plugin pro internetová rádia ? Hledal jsem, ale nic jsem nenašel. Dík za typ.

nemo

@nemo

Zaktualizuj si systém, dnes vyšla nová verze MediaPortalu. ;)

orbitman
Registrace: 1/2021

RE: MediaPortal + WebradioFs

Vyzkoušej shoutcast plugin, popř. tune-in radio...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@orbitman

Dík ale nepomohlo. Odinstaloval jsem starý plugin, vymazal i z adresáře harddisku nainstaloval nový z pluginů OpevATV a nic. Zase po prvním zpuštění zmizel. Ty máš taky OpenATV? A jakou verzi?

nemo

@tukan

Tak to zkusím. Tato dvě rádia jsou součástí MédiaPortálu a jsou dobré. Jestli ale půjdou jako samostatné pluginy. Zkusím pohledat. Dík

nemo

RE: MediaPortal + WebradioFs

Mediaportal nemá rád Satvenus-panel a pod. Po ich odinštalovaní funguje OK

kadko
Registrace: 12/2008

@nemo

taktéž 6.4

orbitman
Registrace: 1/2021

@orbitman

Aha já mam OpenATV 6.3 zkoušel jsem 6.5 ale tam nešly skoro žádné pluginy které nejvíce používám. TSpanel a mediaportal. dík

nemo

@kadko

Kamaráde dík. Rada nad zlato. Bez Satvenus panelu funguje. Já jsem už přeinstaloval celé image a pořád nic. Teď teprve to klaplo. Alespoň jsem si to po roce zase zopáknul :) Tak ještě jednou dík. @tukan taky dík pluginy jak jsi psal taky jdou ale v tom MediaPortálu je to lépe zpracované.

nemo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra