![]() |
|
playlist pro ottplayer z Enigma2Zdravím, potřeboval bych poradit, jak mám vytvořit playlist pro Ott player, aby mohl vyexportovat seznam kanálů z Enigmy2. Přes OpenWebif v Editoru přehledů mně to exportuje jen do souboru s koncovkou .tar .Webové rozhraní Ott playeru umožňuje ale jen m3u,m3u8,xml a xspf. Na PC používám pro přehrávání streamu z Enigmy E2Streamer a video se pouští přes stream ve VLC. Díky předem |
davidasis
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: playlist pro ottplayer z Enigma2Tak cez Openwebif pred každým názvom staníc je ikona displaya a aj pre každým názvom bouquetu, ak nato klikneš, vytvorí Ti m3u playlist.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: playlist pro ottplayer z Enigma2petersk: díky za typ. Funguje to, ale nejde to udělat nějak hromadně, všechny kanály? |
davidasis
![]() |
|
@davidasisUrob si obľúbené položky /bouquets/ a tam sa dá celý bouquet stiahnúťT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNo, to jsem nikdy nedělal. Neporadíš pls postup?Jinak jsem zjistil, že ten Ottplayer neposílá příkaz k přepnutí stanice tzv. Zap to channel, jako třeba ten E2Streamer. Nedá se to nějak nastavit? |
davidasis
![]() |
|
@davidasisAký postup poradiť? Nemáš vytvorené obľúbené položky /bouquets/? A načom to chceš pozerať?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskUž vím, byl jsem o složku uvnitř, nevšimnul jsem si, že ta ikona pro export je i před tím celým seznamem...Ale co to přepínání programů? To je problém, bez této funkce ten Ottplayer je skoro k ničemu. Nejde to nějak nastavit prosím? |
davidasis
![]() |
|
@davidasisOttplayer nepoznám, preto sa pýtam, že na čom to chceš pozerať. Možno je tam aj iný player.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@davidasisJaj a zabudol som, že ak to chceš streamovať, box musíš vypnúť do standbay. Inak vieš pozerať len ten TP, čo máš aktuálne pozerané na boxe.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskTo vím, že se může přehrávat a sledovat jen jednu konkrétní stanici. Snažím se ten Ottplayer zprovoznit na Smart TV LG, všechno mně zatím funguje, jen to přepínání stanic ne. V nastavení Ottplayeru jsem tu možnost nikde nenašel.Neví někdo, jestli to nějak nejde? |
davidasis
![]() |
|
@davidasisNa LG skús Smart IPTV. A cez net tam pridáš m3u playlist.https://siptv.app/howto/lg/ Mne to takto funguje. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNj, jenomže ta aplikace je placená ... Jsem trochu hledal a ještě jsem narazil na SS IPTV, ale tu vůbec neznám ... |
davidasis
![]() |
|
@peterskTak jsem vyzkoušel SS IPTV, opět stejný problém jako u Ottplayer, neumí přepnout dálkově na přijímači kanál. |
davidasis
![]() |
|
@davidasisTak tú ani ja, ale to odskúšaj.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@davidasisPrepáč, ale potom máš inde problém. Box máš vypnutý vtedy do stand by?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskTak ani ta Smart IPTV nefunguje, nepřepíná programy. Ano, box je ve stand by. Problém prostě je, že aplikace v TV neposílají příkaz do boxu na přepnutí programu. Mám tam OpenATV 6.2, nemusí se něco v něm nastavit nebo doinstalovat nějaký plugin? |
davidasis
![]() |
|
@davidasisNič mi nenapadá, skús ešte v nastaveniach OpenWebifu na boxe Playback IPTV Streams in browsers nastaviť na áno. Či by to nepomohlo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNepomohlo. Prostě program neposílá příkaz k přepnutí programu DiSEqC. Když to přepnu na boxu na např.ČT1, tak v Ottplayeru se dají pustit všechny ČT programy(i ve Smart IPTV), to odpovídá tomu, že neposílá příkaz k přepnutí do boxu.Ale když píšeš ty, že ti to funguje, tak buď to je ještě někde v nastavení, nebo se musí doinstalovat nějaký plugin, já ale netuším který. |
davidasis
![]() |
|
RE: playlist pro ottplayer z Enigma2"Prostě program neposílá příkaz k přepnutí programu DiSEqC" toto čo znamená?Už nemám iný nápad, isto sa ozvú takí, čo už takýto problém mali. Mne to funguje s LG TV dobre. Prepína všetko. O nejakom inom plugine neviem, že by v boxe bolo treba. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: playlist pro ottplayer z Enigma2Pred rokmi som v Kodi používal Simple Player ktorý zdieľal stanice z Formulera F3. Pre Simple Player som vytvoril skupinu v obľúbených. Prepínal som normálne. Keďže prijímač nebol dvojtuner tak na dvoch tv som mal rovnaký program. Chce to dvojtuner aby sa využíval prijímač na 2 tv nezávisle. Dúfam že si to pamätám správne. Nesťažoval som playlist ale zadal adresu kde je playlist umiestnený. Asi by si sa mal pokúsiť o to. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
@peterskJá už taky nevím, hodil jsem dotaz na spešl forum, tak jsem zvědavý, jestli se k tomu někdo vyjádří. Program Dreamplayer má taky funkci Zapping channel, takže očividně jsem si to nevymyslel a nějak to funguje. Když budu vědět něco nového, dám to sem. |
davidasis
![]() |
|
@davidasisNiekedy som ottplayer testoval na tv, android telefone aj pc a stb v stby prepinal normalne. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
@davidasisPrepáč, ale nejako to nechceš pochopiť ako to funguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: playlist pro ottplayer z Enigma2Už si skúsil zadať adresu umiestnenia "playlistu" v E2? V commanderi pozri kde máš playlist enigmového prijímača, tú zadaj v Ott playeri ako cesta k playlistu na sieti. Mám doma tiež aj LG, Ott som skúsil ale vrátil som sa k vyžitia tv ako zobrazovaču. Na serveri Ott som si uložil playlisty ale 1 v ktorom som mal RU stanice mi zmizol tak nemám k nemu dôveru. Pridal som im tam aj kopu piconov. Viac sa mi pozdáva SS player. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
@trasZkusil jsem to, ale webová administrace Ottplayeru mně nevezme vnitřní adresu seznamu umístěnou v boxu. Chce to venkovní adresu. |
davidasis
![]() |
|
@peterskMě asi šlehne. Jak si psal, že mám aktivovat/zaškrnout v nastavení Webifu funkci Přepnout před streamem, tak mě nenapadlo restartovat box. Dneska jsem aktualizoval seznam tv kanálů a restartoval jsem a pak jsem ze zvědavosti pustil Ottplayer a ono to funguje, přepíná to. Takže vyřešeno! Děkuji za pomoc :-) |
davidasis
![]() |
|
![]() |