![]() |
|
¨rozmazaný obraz Samsung QLED 67V poslední době se mně stává,že při vysílání internrtových televizí apřijímačů propojených HDMI kabelem po přepnutí kanálu je dlouhou dobu rozmazaný obraz.Do nového roku to nedělalo.Máte někdo stejný problém.I obraz po zaostření se nejeví jako HD. VZ |
ZuchV
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
rozmazaný obraz Samsung QLED 67Mně to na TV dělá též u Telly (Sport Pack). Po pár vteřinách se obraz srovná a je OK |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: ¨rozmazaný obraz Samsung QLED 67skús si zmazať apky ktoré ti možno idú na pozadí. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: ¨rozmazaný obraz Samsung QLED 67Někdy mi to dělá u O2, používám to jen sporadicky pomocí xBoxu ... |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: ¨rozmazaný obraz Samsung QLED 67To neni televizi, ale adaptivnim streamem a propustnosti site. U IPTV sluzeb se obvykle kvalita prizpusobi propustnosti / rychlosti pripojeni, a muze to vypadat prave tak ze zacne na nizsi kvalite - linka zvlada vic - prepne na vyssi. To je ono "po par vterinach se srovna". Pokud nesrovna, tak propustnost site vic nedovoli, pokud srovna az "za dlouho" tak je to nejak "na hrane".Pritom muzete zmerit nejakym speedtest.net na pohled bezproblemove rychle pripojeni v desitkach Mb - ale nekde po trase mezi vami a poskytovatelem IPTV muze byt uzke hrdlo - misto kde to "drhne". A na rovinu, muze to byt klidne i umyslne priskrcene, ze strany providera kteremu IPTV vyzira jeho kapacity. Obzvlat kvuli lockdownu maji mnozi problem s propustnosti site (hodne lidi doma, prace - skola z domova atd.). |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
![]() |