![]() |
|
Nefungujici archiv prehravaniMam skylink pres internet v zaruce jsem dvakrat reklamoval prijimač samsung evo sprotože mam problem se zpetnym prehravanim prijimač se seka nejde spustit. Dale nekdy nejde vypnout musim vytahnot z elektriky. Sam se zesili zvuk a prepne se program na jednicku.Pri testovani vservise zjistili ze prijimac je v poradku. Nechaj jsem udelat test internetu hodnoty 15,73Mbps a 15,89 takže vporadku |
CJJ957
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Nefungujici archiv prehravaniTěžká rada ,kdyby to šlo vrátit a koupit si android box tak tam by ti jelo vše na samsung evo jsem slyšel jen samý negativa těžká rada když servis nenašel chybu. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Nefungujici archiv prehravanipřipojení máš vdsl nebo přes vifi to může zlobit u toho samsung evo vyzkoušej update fv. nebo kup android box a ušetři si nervy ten samsung evo si měl vrátit ve 14 denní době pro vrácení peněz |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 899 |
![]() |
|
RE: Nefungujici archiv prehravani15,73 Mbps? Nic moc... ADSL nebo WiFi? Kolik je na řečeným připojení pověšeno zařízení a kolim z nich je aktivních? |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Nefungujici archiv prehravaniMam zapojeno pres vifi |
CJJ957
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Nefungujici archiv prehravanitak to zapoj káblom a skúšaj. žiadna wifi sa nevyrovná kábliku ani keby jej káblik išiel oproti. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
![]() |