![]() |
|
Mooz 4k ThirPoslední dobou dost časté rozpady obrazu. Včera se dokonce zasekl obraz a dlouho byla jen statická obrazovka. Ostatní 4k programy o.k. Nejspíš závada na straně vysílatele, ale přesto se chci zeptat, jestli vám to dělá také. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirThor samosebou. |
acce
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirMooz a Home - už se to tu psalo, kdybys sledoval. Něco s tím dělají. Teď stojí Home, v poledne to šlo |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousNo nevím, příspěvky i diskuze na Parabole sleduji dost pečlivě a za poslední týden jsem v diskuzí nic na toto téma neobjevil. Nic ve zlém, ale děláš trochu čest svému nicku. I tak děkuji za reakci. |
acce
![]() |
|
Mooz 4k - Thor 0.8WInfo o stave nasich 4K stanic je iba o stranku dalej: https://www.parabola.cz/forum/topic-101722/Niekedy je zaujimave info aj v reakciach, ktore obcas "ne"maju vystizny nazov. Osobne citam vacsiu cast prispevkov a zvycajne reagujem iba k veciam, kde mam co to povedat. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
RE: Mooz 4k Thirhttps://www.parabola.cz/forum/topic-101639/2/ |
MMorous
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirNázvy obou příspěvků spojuje to, že by mě nenapadlo v nich hledat odpověď na můj dotaz. Možná ještě tak ten s názvem Home 4K Poland, ale nečekal bych, že po 15 dnech od zveřejnění se tam ještě bude někdo vyjadřovat. Tímto se omlouvám, pokud jsem se někoho dotkl, že nesleduji 14 dní staré příspěvky, zdali tam někdo nepřidal novou reakci, navíc k tématu, který se neobjevuje v názvu příspěvku. |
acce
![]() |
|
@accepises, ze ine UHD tv stanice z orbitalnej pozicie Thor, Ti funguju normalne. Nedavno som nahral tuto UHD 4K tv stanicu:https://www.youtube.com/watch?v=eO2RdnjTJwc Slape Ti v poho bez zasekov? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Aktuálně NASA, 4K Heriatage fungují normálně. Mooz 4K funguje s občasnými rozpady obrazu, Home 4K Poland nefunguje. Wow se mi nenaladilo. |
acce
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirWoW funguje, teď jsem dokoukal tu bugatku |
MMorous
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirMě WOW nejde naladit. |
acce
![]() |
|
@acceNa com nejde naladit WOW 4K? Pretoze u mna funguje uplne v poho na TV sat tuneri Philips UHD 4K. Tiez bez problemov mi funguje tv stanica WOW 4K na externych STB Opticum 4K AX HD61 aj na Ariva 4K UHD combo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirNedalo mi to a přehodil jsem na chvíli Thor na televizní tuner a stejný problém jako kolega acce. Zpátky na Vučko, tam mi jede WOW na 88%. Na televizi mám na tom transpopnderu plný signál, ale naladí se mi jenom 4 programy - Mooz 4K, NASA 4K, 4K Heritage a Home 4K, WOW se mi nenaladí. Zkoušel jsem to 2x na automat, pak jsem všechno vymazal, a 2x ručně jenom transponder 12705/V a stejný problém. Televize neumí zpracovat SR 45000, programy se naladí, ale jde stejně jenom zvuk a obraz kostičky, tak je mi to jedno. Takže kolega acce má zřejmě podobný problém |
MMorous
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirNejde mi naladit na TV Hisense 50A7500F se satelitním tunerem. Původně mi nešla ani NASA, ale když přidali 4K Heriatage, Mooz 4K a WOW, tak mi ji to naladilo, ale pro změnu se nenaladil WOW a ten nejde do teď. Jinak obraz i zvuk byl u těch co se naladily bez problémů, až do poslední dobou zmíněných záseků na Mooz. Home Poland dva dny nefunguje, tak uvidíme, jestli se ještě objeví, nebo promo skončilo. Teď nemohu zkontrolovat. |
acce
![]() |
|
@MMorousPred chvilou som odskusal tv stanicu WOW 4K_0,8W...V pohode funguje, tak ako pisem vyssie.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Mooz 4kMimo Home Poland funkční vše. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: Mooz 4k Thir@jjery, tak ako pises...Avsak podla toho co pisu kolegovia vyssie, tak tv stanicu WOW 4K nevedia sat tunery niektorych teliek naladit. Neviem preco, nakolko vsetky UHD tv stanice na uvedenom TP Thor, maju SR 45000. Ked acce naladi ostatne tv stanice z tohto TP, tak by mu mohli slapat vsetky. Takze problem bude niekde inde... Aspon, ze som stihol pocas FTA vysielania HOME 4K, nahrat cca 3hodiny famozneho relaxu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Mooz 4k ThirHOME 4K Poland už opět funguje. |
acce
![]() |
|
RE: Mooz 4k Thir@acce, ano funguje...Otazka je, dokedy FTA.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
![]() |