![]() |
|
Výměna kanálů - to bude pokračovat do nekonečna?Já se ptám do kdy ?budou probíhat skoky na kanálech například kanál Retro na původním kanálu je cedule že na této pozici se bude končit a naopak na kanálech z názvem test(jejich po víc)RETRO je na více pozicích (oblast Zlínsko)díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
retro TVRetro je na v muxu 22 na stálo.Test se uvidí kdy to zpustí má to skupina prima |
Libor1976
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Výměna kanálů - to bude pokračovat do neko...Ještě jsem zapomněl ne že bych byl nějaký divadelní nadšenec ale kde je kanál naživo(byl nebo sledoval jsem první minuty jeho vysílání) například Lenka Krobotová jim přála hodně diváků |
pinokio
![]() |
|
TV Nažívoto byly hovadina,Zbytečný kanál.Skončila NASA uvidíme co bude dál..... |
Libor1976
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Výměna kanálů - to bude pokračovat do neko...Nebo mám staré rodiče kteří se dívají na mnou prokleté nebezpečné vztahy na TV barandov já když to slyším tak se mi otvírá kudla v kapse![]() |
pinokio
![]() |
|
@pinokioJo, když se šetří na špatném místě... |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Výměna kanálů - to bude pokračovat do neko...pinokio přesun stanice do oblíbených mně to pomohlo od té doby se pozice v oblíbených nemění. |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
@pinokioTV NAZIVO dávno skončil v DVB-T a dávno o tom informoval,že vysílá už jen na internetu na svém webu!![]() |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
![]() |