Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Vodafone tv

Dobrý večer dostal jsem na zkoušku Vodafone tv hraju si od pátku a nemohu to pochopit jak to mohou pustit do prodeje přepínání programů trvá někdy i 10 vteřin každou chvíli se mi setobox odpojí a je v režimu of line přitom rychlost internetu mezi 50 az 60 mbit máte někdo podobné zkušenosti taky obrazove na tv 165 cm proti skylinku nic moc myslel jsem že je špatný box tak v sobotu výměna ale stále stejný problém jako by se stále odpojoval od internetu

brumla
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vodafone tv

Slabej Internet. Přemílá se to tady dokola půl roku. Internet není nafukovací a když to nemáš po síti providera, tak to ani nemůžeš reklamovat.

MMorous
Registrace: 10/2019

Hlavně že na technický podpoře řeknou že stačí rychlost kolem 10 přitom internet mám po kabelu žádná WiFi treba O2 Sport v pohode filmy ve 4k na stremu taky v pohode

brumla

Tak troufám si tvrdit, že slabým internetem to nebude. 50 Mbit/s je dostačující i na Netflix ve 4K, Nezmínil jsi poskytovatele, ale předpokládám, že nějaký VDSL ISP, tzn OTT. Pokud by to běželo pod UPC, vlastněné Vodafonem, byla by to klasická IPTV alespoň s nějakou garancí. Zkusil bych si pohrát s routerem a nastavit QOS pro port, na kterém máš připojený STB. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Poskytovatel je internet 365 vdsl

brumla

mmorous

50-60 mega je slabý jo?to snad nemyslíš vážně já mám 50 mega jede na tom o2tv,netflix,skylink tv,mladej na tom paří docela zátěžový hry my používáme 2x notebook a jede to vše ok a ty napíšeš takovou volovinu.mysli trochu.

kanon
Registrace: 2/2007

Já mám taky 50 kabel od UPC-světla, a jsem spokojenej. U nás v jedný čtvrti si před léty stěžovali na pomalej internet a když nepomohlo vyčištění počítačů, tak později vyšlo najevo, že museli vyměnit technika kterej to nastavoval. Kdoví co s tím má a jak to provozuje.

MMorous

Mám internet 50/5 od Vodafonu a tv taky cca měsíc box jde normálně přehrávání 4k bez problémů.Chybu bych hledal v boxu podle mě je to vadný kus zkusil bych reset.

feulon
Registrace: 4/2012

@brumla

Mám stejného poskytovatele i tarif a Netflix Premium naprosto bez záseku, tzn služba s více než dvojnásobným požadavkem na rychlost stahování. Viděl bych to na problém nastavení routeru/dsl modemu. Někde tam máš úzké hrdlo. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Ano - prověřit nastavení modemu, možná Ti nestačily zásuvky - nemáš tam někde připojenej starej HUB nebo switch 10/100-pak to padá, taky může být chyba v chybně nakrimpovaným UTP kabelu.
- Máš to na kabelu, nehoníš to po wifi ? Taky znám jednoho co mu namluvili pokrytí celýho bytu wifinou.
- Jestli máš ten novější modem od Vodafonu/UPC co má 4x Out, připoj ten box rovnou na modem, ostatní povytahuj a všechno resni -/odpojit napájení na cca 10 sec.

MMorous

@MMorous

to jsi tomu dal na zadek 50-60 mega je "slabý internet" Rv

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@hogofogo11 tak si přečti co o tom píšu. Můžeš mít 100, ale když Ti to spadne agregací na desetinu a ještě to máš doma všelijak udělaný, tak si ani neprdneš. Seděl jsem na vedení ráno 420, odpoledne 42. V práci máme odezvu na server často půl hodiny, když se potvrzují větší data tak víc. IPTV televize takhle jak se to prodává a kupuje nemůže pokračovat. A to ještě nepřišla chytrá domácnost.

MMorous

Mám to zapojeny přes switch zkusím rovnou do routeru ale ve switchi mám zapojeny i tv Sony a přes kodi mi jede 4k v pohode router mám Asus dual band takovej ten vysoký se čtyřma anténa

brumla

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra