, sekce: Skylink | |
Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panasonic ?Již pár dní se mi na programu Prima HD ( pouze na Skylinku )zobrazují v pravém spodním rohu oled TV bílé a černé body. Nemá někdo stejné zkušenosti ? Na žádném jiném programu na sat. orbitu to není. JardaVU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )
|
Jaran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 108 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...Mám to taky tak. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...Samsung plazma, nič tam nevidieť , krásny obraz |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 231 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...Ja mam LCD LED Panasonic ale ziadne biele ani cierne body na Prima HD nemam. |
texan
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 37 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...OLED Panasonic-mám to taky,LCD LED Sony - nemám. |
vincent
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 28 |
@unkabunkaPokud snížím rozlišení panelu, tak to vidět není. Je chyba v signálu ?VU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )
|
Jaran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 108 |
HBO HD tiežDole na ľavo sa zobrazuje štvorec alebo obdĺžnik nepravidelných intervalov . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...ZDF HD dole vlevo vysledky zavodniku 👍 jinak zadne kazy |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...Já tam ty puntíky v růžku taky mám na Panasonicu TX-40DX653E. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 122 |
@JaranAno taky je tam, už pár dní mám na Prima HD. Ale na Prima+1 HD nejsou. Záleží jak je na TV nataveno přesnímání na 16:9. Pokud mám přesnímání zapnuto, tak se obraz po okraji mírně ořízne a už vidět nejsou. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 171 |
@JaranPři zvětšení lupou na tmavém pozadí to vypadá, jak nějaký znak. Kdybych ho měl popsat, tak bílá levá a pravá závorka a mezi nimi v černém kolečku bílé lomítko, jako by ve tvaru písmene S. () |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 171 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...Na Prima HD je to tak cca 14 dní. Asi nějaká chyba při zpracování obrazu. Dle screenshotu jsou to 4 bílé pixely téměř vedle sebe vpravo dole (6 pixelů odspoda ; 11 pixelů zprava). Docela dlouho mi trvalo zjistit, proč mi pouze na Prima HD software podle černých snímků automaticky nedetekuje místa, kde jsou reklamy.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 459 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...tez to pozoruji nejakou dobu na OLED Sony - Skylink, jen Prima HD. Ze by chyba na strane zpracovani signalu nebo ze by umyslne neco zkousi a testuji? Na 65? je to uz obcas rusive. |
vinne2
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 49 |
Prima TV a MOOZ 4KTaktiez potvrduzjem chybu u vysielatela...Ja ked som to zbadal minule, tak som si myslel, ze sa poskodila obrazovka na mojej Panasonic HZ2000. Az po prepnuti na inu stanicu mi uplne odlahlo. Inak uz ked sa tu bavime o problemoch vysielatela, vsimli ste si ze po zopar dnoch isiel MOOZ 4K cierno bielo a teraz je tam uz druhy den obraz zaseknuty? Ako vidno, su vysielatelia, co si vystupne data z odbavovacieho strediska vobec, ale vobec nekontroluju. To 4K na vychod od zapadu mi skor pride ako vysielanie z garaze. Este aj ti amateri na druzici Eshail @ 26E maju kvalitnejsi a stabilnejsi obraz, hoci ten bordel v ich garazach je na nezabudnutie. Prima TV: https://www.parabola.cz/album/foto-1556/ MOOZ 4K: https://www.parabola.cz/album/foto-1557/ Popis fotografií: [1] MOOZ 4K (ciernobiele matne vysielanie.. obraz sa po dni stal iba statickym) - 23 a 24.01.2021 [2] Prima TV - vada v obraze (pravy dolny roh) ca. od 21.01.2021 Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 186 |
@satoNa MOOZ 4K naozaj teraz staticky obrazok bez zvuku...Nedavno mi vsak tv stanica MOOZ 4K akosi slapala, aj ked nie dobre. Takuto nahravku MOOZ 4K som zavesil sem:https://www.youtube.com/watch?v=yRc4w7N0K94 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
@satoVčera jsem si všiml,že MOOZ 4K je černobílý statický obraz,ostatní 4K v pohodě. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 121 |
@john72Je to tak, ako píšeš. Nie je podstatný druh zobrazovača, podstatné je nastavenie presahu obrazového rozlíšenia. Ak je v televíznom prijímači vypnuté a zobrazuje sa celý neorezaný obraz, tak to tam je. Názov tej funkcie sa samozrejme môže líšiť podľa výrobcu. V plazme Panasonic Neo PDP sa volá "Nastavenie presahu obrazového rozlíšenia". |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 310 |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...Prima HD, ja tam teda nic nevidim, ani vlevo ani vpravo, kabelovka upc |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
@JaranSám tam teda nič nemám, ale sa ti divím, že ti ten fliačik vadí...ZOOM 4K nám všetkým stojí... Niekto by povedal - aspoň niečo... DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 071 Galerie: Maneto |
RE: Prima HD Skylink - mrtvé body OLED Panason...Je to na satelitu 23,5 a v placeném T2 muxu Skylinku. Čtyři bílé a čtyři černé tečky jsou jasně viditelné. Musí být zapnuto nastavení obrazu - Na obrazovku, jinak se tečky dostávají mimo zobrazení panelu.Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 606 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |