Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

hbbtv+wifi set-top box

prosím o doporučení nějakého setoboxu, je jich nepřeberné množství, může být i combo a hlavně musí mít WIFINU.U tv není kabel rj45 na připojení.
Něco jsem našel ale načítání HBBTV je strašně dlouhé, proto bych chtěl něco solidního a dobrého.
Našel jsem Mascom MC9130 UHDCI, ale říkám že by stačil pozemák ale když bude combo tak se svět nezboří-sat jsem zrušil a nikdy už nebude.
Děkuji za rady a info.

slávista
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hbbtv+wifi set-top box

Octagon SF8008 - nic lepšího do trojky na trhu neznám.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Na HBBTV jedine nejaký linux stb, čím hw výkonnejší, o to lepšie. Čo sa týka wi-fi pripojenia, na linuxoch funguje kopec USB wi-fi adaptérov. Aj keď ja osobne som proti takémuto riešeniu, veď každý linux stb má aj RJ-45 pripojenie a kábel je proste kábel - žiadne rušenie a vyššia prenosová rýchlosť!
To že linux stb sú aj v combo prevedení je samozrejmosť. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Vem ten octagon, který má už integrovanou wifi, odpadnou pokusy s usb wifi. Dokáže streamovat po wifině bez problémů. Možná by stačil i mini,záleží na penězích...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@slávista

Mám Octagon 8008 combo a naprostá spokojenost.

jjery
Registrace: 12/2012

@tukan

na ten octagon mini jsem koukal,peníze jsou až "potom". chci trochu kvalitu-žádný střep typu zasekávání či pomalého načítání.

slávista

V tom případě jak napsal Saxon sf8008, jediná chyba je chybějící ci-slot, ale pokud ho nepotřebuješ, není o čem...

tukan

tukan

Ano, jediná vada na kráse je absence CI rozhraní.

On Air!

Saxon

Nějak jsem se o to speciálně nezajímal, tak se zeptám, umí to v "define" číst v oscame m7?...

tukan

Kluci na čiernom fore tvrdili, že v Define iba cez THCam.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Kupoval jsem sousedovi Zgemu 9combo,enigma wifi,ladil jsem jen pozemní muxy+poláky-v klidu,přišla už s ATV 6.2,satelit už taky nemám,vypadá v pohodě a má CI+ČTEČKU. :lookaround: solid.cena

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@Rasto

jo v define ide vtom zázraku ako s praku ,ale nie v oscame a žiadne share . :)))

maradona
Registrace: 8/2018

@slávista

WiFi připojení na STB není potřeba i když TV nemá síťové připojení. Televize se v tomto případě chová jako Monitor.Pro rychlé zobrazování a pohybování v menu v HbbTV je potřeba mít kvalitní procesor a hardware.Dm-920 splňuje vše potřebné - https://www.parabola.cz/clanky/6279/dreambox-dm920-ultra-hd-nejvykonnejsi-dreambox-prichazi/

ostplus
Registrace: 6/2008

@ostplus

Určitě nebudu dávat 10tku za něco co splní za daleko jiný peníz to co jsem zadal-píši jasně sat nikdy už nebude tak proč :-/ takovou drahou věc?Psal jsem že může být combo/ano/ale toto?
Děkuji ale toto ne.
našel jsem Zgemma H9 Combo? Nazor?

slávista

Už jsem to psal jednou, ale zopakuji svůj názor, zgemma vůbec není špatná, ale při pokusu namontovat hdd se ulomill konektor a to jsem byl opatrný. Hardwarovo a hlavně do budoucna softwarovo je octagon výhodnější. Zgemma má ci slot a gigasítovku navíc, ani jedno nepotřebuješ, octagon je Tvůj víťez...

tukan

A pokud budeš opravdu jenom na wifi, tak si připlat za sf8008, ale ne mini, ten rozdíl nestojí za to...

tukan

Zgemma je proti Octagonu šrot. Ale má CI:)
Ale slávista je chytrej dost, myslím, že naše rady nepotřebuje:))

On Air!

Saxon

So Zgemmou H7S som maximalne spokojny, ale H9 Combo som vratil po troch dnoch naspat do predajne. Ten model mi absolutne nesadol, mozno bol nejaky chybny, ale dalsi H9 by som uz nechcel. Inak, absencia CI na tom Octagone je podla mna vazny nedostatok.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

ano, jsem chytrej ale klidně se zeptám na názor.bude to octagon.pro jednoho rejpala. Rv

slávista

Chlapci nechcem sa vam miesat do vasej akademickej debaty, ja len ze mnohi si tu mylia slovko chytri s chytrolin. :)))

ivan
Registrace: 8/2017

slavista

Ja myslim /myslet znamená houno vědět/, že Saxon jenom reagoval na Tvoji rozumnou reakci na dreama... stejně o nic nejde...

tukan

@tukan

já to bral z opačného konce a pokud to tak myslel jak píšeš tak se mu omlouvám. ;)

slávista

@ivan

Aha ivanko, výtaj späť :))) :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Když jsi sám našel tak akorát Mascoma, tak tedy moc chytrej nejsi. Dostal jsi radu s Octagonem, tak si ho kup a pořádně nastav. A když budeš spokojen, tak můžeš zajít za dobrou radu alespon zabučet. To není nic o rejpání, to je spíš o pokoře a slušnosti.

On Air!

Saxon

@Saxon

našel jsem jich xy a proto se ptám a kvůli tvojí nabubřelosti určitě padnu na p..l.frajere.
nedosahuji tvých kvalit, chytrej sem.HOFK.

slávista

Kup si toho mascoma-je připraven a nemusíš nic nastavovat jak ti tady expert radí.A eště má ohýnek u p...e

fitipaldi
Registrace: 4/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra