![]() |
|
freesat/skylinkKedze pred par mesiacmi nejaky (nevhodné slovo)/(nevhodné slovo) zo skylinku rozhodol o tom, ze faktury za freesat sa budu vkladat do reklamneho casopisu skylink,ktory sa len tak vhodi do schranky, tak kazdy druhy-treti sa strati, a kedze zo schranky len tak trci kriedovy papier, tak preco by si ho hocikto nezobral, vsak. Tento tyzden prislo stovkam ludi sms o nezaplateni faktury. Dnes mnohym z nich uz vypli sluzbu.Na moju telefonicku staznost ( na automate som visel cca 25min) mi odporucili, aby som sa isiel stazovat na postu. Zaver: skylink nikdy viac a na vecne casy! (freesat samozrejme detto). |
fatter
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: freesat/skylinkNeber to zle ,ale jen se blbě zeptám ...za elektriku, vodu , internet,nájem,popelnice,pojištení a co já vím co ještě platíš přes složenky na poště?Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: freesat/skylinkPoznam dost ludi co ano. Preco? Co je na tom cudne?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereSoučasná doba! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: freesat/skylinkMne menej vadi niekto kto tam ide zaplatit seky je za 2 minuty hotovy, ako ked tam pride nejaky pako co nevie co chce, zdrzuje,hlada,nevie kde ma doklady hlada potvrdenia, zdrzuje vsetkych ale jednu ruku ma stale obsadenu mobilom, lebo mu asi uz zrastla s nim. Vrchol bol blb co si nechal sam sebe poslat balik stratil potvrdenie a hadal sa a zdrzoval vsetkych svojim nezmyslom. Takyto trotli mi vadia skor.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
freesat/skylinkjedině složenkou a sky tipsport |
mila
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: freesat/skylinkTo mě na poště nevadí nic, protože se jí snažím vyhnout obloukem.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@fatterPlatím přes Sipo a o nic se nestarám! Zbytečné téma nazdar! |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
@fatterTo máte na Slovensku pěkně bordel![]() |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
RE: freesat/skylink... dobre plačeš, ale na nesprávnom hrobe....![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@fatterČo takto zákaznícka zóna a elektronické zasielanie faktúr? Čo takto trvalý príkaz do banky cez Internetbanking ? To dorazilo už aj na Slovensko !!! |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@fatterJá nevím, jak to je na Slovensku, ale za freeSAT platím každý měsíc stejně. Takže pokud jsem v prosinci platil 693 korun tak vím, že v lednu budu opět platit 693 korun. A vím že splatnost alespoň v ČR je 18. den v měsíci.Takže i když budu platit složenkou tak si toto dokážu pohlídat a variabilní symbol je číslo smlouvy (tedy stejné číslo každý měsíc). Takže moc nevěřím tomu že by si lidé nepohlídali že mají platit. A pokud ano je to jen jejich problém. Navíc jak už tu někdo psal, existuje i elektronické vyúčtování na e-mail nebo v zákaznické sekci by mělo být PDF. Navíc nejlepší je zaplatit si měsíc dopředu a pak pokud mi do 20. nepřijde faktura tak vím že se faktura zaplatí z přeplatku a zjistím si kde se stal problém. |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
@fattervyuctovani ti snad chodi do mejlu neeee, pokud to tedy nemas predolacene na dva roky. 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@fatterKeď už nejaký trotl vymyslel ptákovinu o vkladaní faktúry do časopisu, ako to jednoducho platiť si tu už dostal... A keď už na to príde, to je tak zložité si nechať doručovať a vyzdvihovať časopis na pošte ? Roky som si tak nechal na poštu doručovať časopisy Amatérske Rádiá...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@fatterSloženka v časopise není žádná faktura nebo platební doklad. Je to reklamní tiskovina. O nic jiného, než reklamu - upozornění na produkt - nejde. Ještě nikdy jsem na této "složence" v časopisu neměl balíček a částku, které si platím.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@fatterNevím jak to máte na Slovensku, já platím vše buď "trvalákem" nebo platbou z účtu. Některé služby přes bankovní platební portál (GoPay). Na poštu občas musím pro balíčky z ALI co mi nedoručí k domu, ověření podpisu nebo odeslání zásilky co musí jít touto cestou. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: freesat/skylinkU nas na Slovensku faktura chodi v reklamnom casopise Skylinku, aby si zakaznici freesatu zvykli, ze jedneho dna dobrovolne, ako je to tu zvykom, budu musiet prejst na Skylink. Nemam problem zaplatit si to elektronicky. Napokon, ani nemam freesat. Volal som to za jedneho zakaznika.Ti co mi volali totiz elektronicke platby nezvladaju. Ich priemerny vek zacina cislom 7 alebo 8. Boli zvyknuti na sek v obalke.. Kazdopadne, skylink namiesto aby riesil to, ze zakaznici nedostavaju seky, tak im posielaju smsky o vypnuti. A mnohych aj vypli. Nastastie pre nich (zakaznikov). |
fatter
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
@fatterúhrada sa dá urobiť aj podľa šeku predtým, poštárka vypíše ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@fatterMě se prostě zdá, že silně nenávidíte Skylink a proto tu na něj nadáváte. Obvykle chodí v časopise Skylink jen nabídka na přechod k vyšší verzi balíčku. K platbě se dá použít i starší složenka, stačí jen přepsat na novou (prázdnou). Ale ono je jednodušší tady nadávat jaký jsou na Skylinku blbci, ale že by za to mohla spíše pošta (to že neumí hodit časopis do schránky, nebo to že ho vlastně ani nedoručí je normální) to u vás asi nepřipadá v úvahu, že? To radši budete sprostě nadávat na Skylink, který je v ohledu doručování (doručuje pošta, ne Skylink) nevině!![]() ![]() sat. přijímač: abCryptobox;
parabola: Mascom prům.: 80 cm;
LNB: monoblok Astra 23,5°E, Astra 19,2°E;
Operátor: Skylink-Digital
|
Jiri05
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: freesat/skylinkjá to mám příkazem určitý peníze se převedou každý měsíc Skylinku z banky a nestarám se o to .Když by Skylink nechtěl mohu hned příkaz zastavit. nelepší co může být .![]() |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
![]() |