Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

tesla teh 500 +

Zdar všem potřebuji poradit kámoš mi donesl na zprovoznění toto multimediální centrum abych mu tam zprovoznil skylink live tv ,ta aplikace tam měla být nainstalovaná ale není a google play ji nenajde takže nelze stáhnout nevíte někdo co s tím a ani o2tv.cz tam taky nejde nacpat dík všem

kanon
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tesla teh 500 +

Jak nenajde? Tesla TEH 500, není to ten, co se prodával jako box pro Skylink Live?

rogue
Registrace: 9/2008

tesla teh 500 +

Ne není to ten je to tesla teh 500 +
tady je odkaz že by to mělo jít
https://www.parabola.cz/clanky/6807/tesla-teh-500-plus-hybridni-box-dvb-t2-c-a-podporou-skylink-livetv/

kanon

Tam je klasickej Android, měl by mít i Chrome. Skočit na play.google.com jde?

rogue

tesla teh 500 +

To všechno jde i do google play se dostanu ale tu aplikaci to nenajde asi je to blokovaný ani o2tv cz nejde nainstalovat je o2tv sk jde proč to nenajde to nevím nejde to tam dostat něja přes flashku?asi ne že?

kanon

Tak to tahle na dálku těžko říct, netuším jestli je přístupný root...

rogue

tesla teh 500 +

no nic zítra to tam zkusím nacpat přes kodi to jsem dělal u své tv alemusím si to zopakovat na youtube je odkaz tak to snad dám a bude mu to vyhovovat když tak dám pak tady vědět jak to dopadlo.dík čus

kanon

To je zvláštní. Já mám starší TEH 300 a Skylink live tv jsem si stáhnul z Google play a v pohodě funguje.

acce
Registrace: 11/2008

Mě to taky nějak nešlo na jednom androidním TV boxu nahrát přímo z google-play. Stáhl jsem si to na USB a nainstaloval, musí se povolit v nastavení "instalace z neznámých zdrojů". O2TV jsem našel jen ve slovenské verzi, ale funguje i na O2TV-CZ.

Warpik
Registrace: 9/2016

acce

psal jsem na podporu tesly elektronics a tohle mi odepsal
Aplikace nikdy nebyla součástí firmware tohoto modelu. U aplikace, dostupné na google play, pravděpodobně došlo k aktualizaci, která již není kompatibilní a nebude zobrazena k instalaci.

kanon

Asi tak: kecy... To že není appka kompatibilní jen s jedním typem boxu, je problém výrobce boxu, ne majitele ani Google. Ale lze to vždycky svést na zlý Skylink nebo zlý Google. ;)
Podpora Tesla electronics je vůbec zajímavá, svého času mi tvrdili, že jeden z boxů má procesor, který nikdy neexistoval(výrobce takový nikdy v nabídce neměl). Stejně to jsou jen přemalovaní číňané, myslím Mecool nebo Yoiya...

rogue

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra