![]() |
|
DIGI SK kartaTak mi přišly CA moduly s kartama od DIGI SK.Překvapilo mne, že na kartě je logo T-mobile a že karty byly již aktivované ( nebylo nutné nikam posílat SMS) Sporty s mnohem širší nabídkou a Discovery jsou za tu cenu super. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: DIGI SK kartaA nejaká otázka by nebola? Alebo si sa potreboval vyrozprávať?![]() |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 369 |
![]() |
|
@tomko1. Není to poradna ale Diskuze. Takže to bylo dáno jako postřeh do diskuze.2. Pokud mermomocí chceš otázku, tak je to proč je tam karta s logem T - mobile. Fakt nechápu ty lidi co si řeší mindráky nesmyslnými komenty. Když mě to nezajímá a nemám k tomu co říct, tak nereaguju. |
lubos32
![]() |
|
@lubos32tu diskusi jsem četl a psal jsi, že tam pojedeš, čili se to dá řešit poštou? |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@hogofogo11jj po telefonu a poštou.Akorát pozor pokud se chtějí 3 nebo 4 zařízení tak to nedávají na pobočce!!! To musí předat technik.K tomu je pak potřeba nějaká adresa na SK kam ten technik přijede. A tím se ale je potřeba uvázat na 2 roky, protože ten výjezd stojí 72€, který ale dostanete jako bonus ( nic neplatíte) a pokud vydržíte 2 roky, tak je to bez doplatku. Když ukončíte za rok, tak se pak doplácí 36€. Bylo zvláštní že tohle na info lince nevěděli a posílali mne pro 4 moduly na pobočku. Jinak v případě 1 nebo 2 ks zařízení se dá domluvit,aby to kurýr vyzvednul přímo na pobočce a dovezl do CR ( cca 200,-Kč) vše ostatní se řeší přes mail a jen jim pošlete zpět podepsanou smlouvu ( V Senici by jim dokonce stačila podepsaná el. podpisem, v Blavě to chtěli raději klasickou poštou) V mém případě jsem to tedy nechal doručit ke kolegovi v Bratislavě a kurýra jsem pak poslal k němu. |
lubos32
![]() |
|
To lubos32Keďže to bola diskusia k nejakej téme, tak prečo nereagujes v téme? Alebo aspoň odkaz na túto tému? Potom príspevok mal zmysel a mohol pomôcť aj iným. Takto je bezcenny. Preto som hľadal pointu. Keďže si reagoval "otázkou" tak na konci je "?" zas to neber to ako rypanie |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 369 |
![]() |
|
lubos32https://www.trend.sk/trend-archiv/digi-dal-telekom-miliony-pomohla-mu-televiznu-spicku |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 343 |
![]() |
|
@lubos32CAM nagra DIGI. Karta s logom Telekom, nie T-mobile...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: DIGI SK kartato není žádné překvapení že je tam logo telekom když telekom je vlastníkem digi slovakia |
brazdil38
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: DIGI SK kartajj to jsou ty nadnárodní společnosti :-) moje nevědomost |
lubos32
![]() |
|
RE: DIGI SK kartaKarty aktivovane, staci zasunut CAM s kartou do Cl slotu a nechat pustenu pay-tv DIGI SK na tv stanici Markiza. Zapisy na karte su za chvilu...@lubos32, nebud vsak prekvapeny prvou fakturou. Pretoze za aktivaciu karty sa plati 30,-Eur. Inak CAM a kartu netreba kupovat, nakolko najomna platba za CAM+karta = 1,5 Eur/ mesiac. Naozaj, portfolio a kvalita tv stanic DIGI SK je pre sportoveho fanusika vynikajuca v pomere ku cene, bezkonkurencne... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31no pěkně to mají zašitý až na konci ceníku a přiřazený k bodu 4 Mobilní TV DIGI GO...Babka na predajni mi tvrdila, že nič platit nebudem. Jen že mám bonus 72€ na 2 roky a tím se pokrývá ten "výjezd" technika a žádné další platby nebudou - jen 22,6€ měsíčně. No a v podmínkách je to napsaný tak, že jsem se v tom ztratil: Poplatok za aktiváciu Koncového zariadenia (HD STB, HD STB PVRalebo CA modul) sa voči Účastníkovi uplatní pri každej aktivácii Koncového zariadenia bez ohľadu na to, aký počet Koncových zariadení si Účastník pri danej aktivácii objednal. Poplatok sa účtuje v závislosti od úkonu aktivácie, nie od počtu Koncových zariadení. Aktivačný poplatok sa uplatní pri aktivácii prvého Koncového zariadenia, pri aktivácii prvého aďalšieho Koncového zariadenia ako aj pri deaktivácii ďalšieho Koncového zariadenia. Aktivácia je spojená s poplatkom Výjazd technika |
lubos32
![]() |
|
@lubos32= 22,60eur/ mesiac? To je aky paket? Zmluva na kolko CAM? Vies to rozpisat? Pretoze paket standard na DVE TV, teda 2x CAM a karty stoji 12,60eur / mesiac. Teda ofiko 6,30 eur/ mesiac na jednu telku. Nemas v prispevku vyssie preklep? Aktivacia sa plati jednorazovo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31PREMIUM 13,60 + 2x CA modul á 1,50€ + 2x CA modul á 3€ |
lubos32
![]() |
|
@bohus31a jak mám rozumět : Aktivácia je spojená s poplatkom Výjazd technika?? |
lubos32
![]() |
|
RE: DIGI SK kartaTak si užívajte s Telekomom, oni vás ešte kde-tu pumpnú.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@lubos32Aha...Takze mas STYRI karty s paketom premium. No, rozdelit mesacnu platbu medzi styroch users je racionalne riesenie. Inak aktivaciu karty urobi pracovnik DIGI pri podpise zmluvy za prepazkou /30,-eur/ tam cenu neovplyvnis, instalaciu zariadenia mas v zmluve snad "samoinstalaciou". Pretoze vyjazd technika je za instalaciu zariadenia technikom, spoplatnene samostatne. Samoinstalacia je logicky na Tvoje naklady, takze platis sam sebe trebars 0,-eur...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@SpacerNo, snaha bola...V prvej fakture som mal nauctovany aj vyjazd technika. Jednoducho som pozadoval vyjazd DIGI technika po fakturacnom Telekom oddeleni zdokladovat, nakolko som ziadnemu technikovi ziadny preberaci protokol nepodpisal. Pretoze u mna nikdy ziadny technik ani nebol. Tak fakturu opravili bez vyjazdu technika, avsak ku prvej mesacnej platbe som aktivaciu kariet logicky akceptoval. Dalsie mesacne platby v poho a ako tzv. bonus som dostal 2mesiace paket premium, avsak platim stale paket standard so zmluvou bez viazanosti...Jednoducho som s DIGI SK zatial stale spokojny, aj ked na zaciatku mojej abonencie boli fakturacne nedorozumenia.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31jak jsem psal výše.. u 4 modulů:musí je předat technik na adrese SK. Takže instalace je za 72€ ( bonusová - nic se neplatí pokud zůstanu 2 roky) . A u toho aktivačního poplatku je napsáno:Aktivácia je spojená s poplatkom Výjazd technika. Takže nechápu jestli to znamená, že se v tomto případě ten aktivační poplatek neplatí a nebo co to vlastně znamená. Každopádně uvidím v první faktuře.. A jen dotaz jestli ti funguje CT SPORT a CT ART... |
lubos32
![]() |
|
@bohus31Teraz majú akciu. Tiež som objednal aj mi už došli moduly. Takže 4 moduly, balík Prémium+EXTRA HU. Prvé 3 mesiace 23,10, potom 26 euro. 3 mesiace zdarma celá ponuka aj s HBO. Bol mi odovzdať technik 4 moduly, hneď cez jeho telefón aktivoval všetky 4 karty, ešte mi dal jednu parabolu, quad LNB, 8 F koncoviek, 40 metrov vonkajšieho koaxu. Poplatok za inštaláciu 0, poplatok za aktiváciu 0. A bez viazanosti, tak, že ak to chcem zrušiť do dvoch rokov, tak doplatím alikvôtnu čiastku z ceny paraboly, LNB a koaxálu. Viac nič. Kašlem na Skylink, freesat a Canal+. Ponuka je taká, čo mi vyhovuje. Takže z mojej strany prístup Telekomu jednička, ponuka tiež jednička. A ešte modul odkóduje 2 programy naraz /čo viem odskúšať, údajne až 4/, takže aj streamovanie ide v podstate na 8 televízorov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@lubos32..ano nielen tebou uvedene dve tv stanice funguju. Ani neviem na akom zaklade mi nanovo slape Premium aj ked platim Standard... Inak pisal som Ti fakturacne veci ktore prebiehali u mna cca 1,5 roka nazad, ked som uzavrel zmluvu bez viazanosti so samoinstalaciou na 2x CAM s kartou...Inak ak mozes, tak sa tu podel so svojou DIGI skusenostou, po PRVEJ FAKTURE. Inak je fajn vyuzivat sluzby DIGI a registrovat sa na e-konto DIGI SK.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
![]() |