![]() |
|
Skylink Irdeto modul - novyhttps://satelity.ellano.sk/26490/ca-modul-irdeto-ci+-smit-skylink-ready.html?language=czDobry den vsichni dohromady. Mam problem, koupil jsem tento modul na ICE kartu. Paklize ho zastrcim do meho DM 8000, nebo DM 7020 HD, nebo Vu+ Solo 2, nebo Duo2 4K. Receivery nekdy hned zamrznou i bez karty. Jindy se daji prepnout mezi ctyrmy programy a pak zamrzne. Jedine reseni restart. Muj prodejce tvrdi, ze tento modul neni kompaktibilni s Linux receivery. Ma nekdo s timto modulem prosim zkusenosti? Mel jsem tez ten predchudce, ten maka bez problemu. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
re: WataZřejmě vadný modul. Instaloval jsem jich již dost a nikdy nebyl žádný problém v žádném satelitním přijímači. |
kynolog07
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
@kynolog07Diky za rychlou reakci, ale slapaly Ti i na linuxu? |
Wata
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyMne to tiež zamŕza a to som už vyskúšal dva moduly. Mám tiež DM8000. |
peter8901
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyNo tak to vypada zle. Je to v modulu asi v Softu pro modul, jinymi slovy srot. |
Wata
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyAj som skusal nainstaloval podla doporucenia ci+ helper a nic, stale sa zasekava. |
peter8901
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyTak DM 8000 má už čo to za sebou ale v tých ostatných boxoch to musí ísť treba vyskúšať iné image modul linuxe nie je problém fungujú aj CI+ vid https://www.parabola.cz/clanky/7007/bezkartovy-modul-digi-sk-v-testu-jak-funguje/ |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novya co Technisat technicrypt ? CI+ 1.3 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@WataCAM z Tvojej temy pouzivam v STB Opticum 4K AXHD61 a funguje. Nastavenie pre SLOT2 mam takto:Menu_Nastavenie_Dekodovanie_Priradenie Cl_Slot2 Irdeto Access_Pridelene CAIDS /0604, 0624/_Poskytovatel M7 Pri takomto nastaveni mne Skylink s uvedenym CAM a kartou ICE slape bezproblemovo...Inak v SLOTE1 mam CAM DIGI Nagra a v UNI citacke kartu Orange TV. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyV akom rezime je CI rozhranie? Technisat ide bez problemov v linuxe ten novsi hw urcite .Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquere..u mna rezim: autoRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novylebo niekde auto nefunguje dobre, treba skusit od legacy vsetky po jednom, ale vzdy restartovat box, nestaci len zmenit v menu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyA nejsou všechny moduly Skylink dovezené poslední 3 roky včetně toho Technisatu od výrobce Smit a naprosto stejné ?![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
@liquereNo, ked som kedysi kupoval box /prednastaveny od predajcu/ tak bol rezim nastaveny na starsie Cl legacy. Prestavil som rezim na auto a problem nemam s CAM irdeto SMIT Skylink ani s DIGI Nagra CAM.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyPanove diky, ale jak to mam nastavit, kdyz po zasunuti box zamrzne? Mel jsem a kamos ma tez DM 7020 HD a dela to stejne. Na mem Vu+ Duo4K totez.Jak jsem jiz rikal s tim starsim modulem funguje bez vady. Tento: https://dekodovaci-moduly.heureka.cz/dekodovaci-modul-smit-irdeto-commirx/ |
Wata
![]() |
|
@bohusandwataKed ti ide auto bud rad, csade to ale tak hladko nejde.Mne sa da v menu menit rezim CI aj bez vlozeneho modulu, je to v menu to sa netyka modulu ale rozhrania v boxe. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@WataNo, tak nastavuj rezim pri tzv. starsom CAM a nasledne na novo nastavenom boxe po restarte skusaj CAM novy.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Diky, zkusim to tak nastavit. Vcera jsem modul poslal jiz zpet, ale dostanu jiny. Pry, tu starsi verzi se jiz nedelaji. |
Wata
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyMne v Dreamboxe ide tento modul na 100%.Modul IRDETO CI+ MKII (Skylink Ready, CI+1.3) PRD-MTI-1623. Je od Mascom.cz ![]() ![]() |
rsat
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
@liquere bohus31Mate pravdu diky, to me nenapadlo. Az dostanu novy modul zkusim to a dam vedet. Jinak budu nucen sehnat starsi verzi. |
Wata
![]() |
|
@rsatDiky ale ja mam bohuzel Smit. Sky ready, ale ready neni. Srot |
Wata
![]() |
|
@bohus31Mrknul jsem na to nastaveni, bohuzel Caid 0x0624 neni k vyberu. Da se to jiste dopsat. Ale kde to lezi? usr/ atd.? |
Wata
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novyNie, je to priamo v menu image - Priradenie CI - aj ked neviem, ako toto moze pomoct. Ale ked to tak ide, tak ide, standardne sa to nepriradzuje.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@LucaBrazzapresne že to je v menu dá sa pridať caid a dokonca aj stanice |
peto197601
![]() |
|
Neee nedaJak rikam nee neda, v image newnigma dreambox 8000. |
Wata
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto modul - novynewnigme je to tiež nastavenia-zariadenia-priradenie CI |
peto197601
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |