Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nahrávání z ARIVA 254 combo na flešku

Při nahrávání ze satelitu se mi nahrávky ukládají na uložiště ALIDVRS2.Čím je to způsobeno,že z některé flešky lze nahraný záznam následně přehrát na Arivě a z některé flešky je nelze přehrát z ALIDVRS2 ani v mém počítači Windows 10.Má na to vliv různá záznamová rychlost flešek, nebo jiný fenomén? Nejsem v těchto záležitostech příliš kovaný. Zkušenosti sbírám buď z internetových fórů nebo od známých.Tolik na vysvětlenou o mých počítačových znalostech.Děkuji za odpověď.

Paulino
Registrace: 2/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nahrávání z ARIVA 254 combo na flešku

Ťažko povedať keď si nenapísal ani jeden príklad nahrávky ktorá ide prehrať a ktorá nejde prehrať.
Tipujem ze prehrať ti nejdú nahrávky z kódovaných programov

Dagy2
Registrace: 11/2010

Tak arivy 254 mám doma dvě a jsou to nejhorší arivy pro nahrávání. Zkoušel jsem několik firmwarů, flešek a stejně to sem tam nenahraje. Zajímavé je, že nahrávání začne, ale soubor se potom nedá přehrát. Další vlastností je, že nahrávka je zakódovaná, takže v počítači se nepřehraje, ale to mě nevadí.

jarek2904
Registrace: 12/2016

ale nahrá problém bude len v nastavení a to kedy ešte prehráva a kedy už nie je spôsobené spôsobom nahratia kodovane 7 dní a nekodovane stále, zo začiatku sa všetko nahrávalo nekodovane a dnes je treba niečo nahrávať? všetko sa točí stále takmer nič nové na Live je 7 dní archív i knižnica a kopa liniek kde je všetko

Duzu
Registrace: 7/2005

Duzu nahrávka se vždy hodí už jen proto abys přeskočil reklamu nebo se podíval jindy. S internetu je bud niší kvalita nebo poplatek. To sat operátoři snižují pohodlí zákazníka moduly které nahrávání omezují ale za své služby chtějí stále více peněz navíc nahrávku můžeš smazat. Live tv je časové omezená a ne vždy funkční navíc některé stanice chtějí zakázat přetáčení reklam podle JG, už se na tom pracuje.

doors1
Registrace: 8/2017

@Paulino

A co PC_TOOL_ALI ?

A je to
Registrace: 4/2019

Konkrétně se jedná o vysokorychlostní flešku Huawei 1TB zaslanou z webu Wish z Číny.Ze všech ostatních,které mám(8,16,32,64GB),zakoupených u nás v Česku,lze nahraný záznam z Arivy opět následně na Arivě přehrát a rovněž přehrát i na jiných zařízeních včetně televizí různých značek na kterých jsem to zkoušel přehrát.Na této flešce se mi při nahrávání sice objeví na obrazovce Tv symbol"rec",ale po skončení záznamu se v adresáři nezaregistruje žádný titul nahraného pořadu,čili jakoby neproběhl žádný záznam.Bližší vysvětlení už nejsem schopen podat.Děkuji.

Paulino

@Paulino

Skús tú flashku naformátovať priamo v stb!!!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@Paulino

Kedysi som pouzival s Arivou 200HD, Ext. HDD Samsung M3 Portable
naformatofany NTFS. Nahravky v TS, prehratelne jak v Arive, tak aj na PC v poho...Zaznam z ext. HDD tv stanice CBC sport, som umiestnil vtedy sem:
https://www.youtube.com/watch?v=UI_mQsoTzzc

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Záhada objasněna

Sorry,ale Flash disk je jasný čínský podvod...Jinak řečeno,disk není od Huawei a NEMÁ kapacitu 1TB.
http://www.mirah.g6.cz/falesne-flash-disky-a-sd-karty/
Nakupovat na Wish a ještě huawei ;P

TomOne
Registrace: 9/2009

Nahrávání z ARIVA 254combo na flešku

Vážený TomOne.
Díky za Váš názor.Tentokrát si dovolím oponovat.Ta fleška má skutečně 1TB(946GB),což mám ověřeno kontrolou v mém počítači.Když jsem ji dostal a na ni logo HUAWEI,tak mě napadly i další konspirační myšlenky.Zkusil jsem tedy zrealizovat radu předchozího odpovídajícího na můj problém a flešku jsem formátoval přímo v ARIVĚ a bylo po záhadě a fleška funguje tak jak má.
S pozdravem Paulino.

Paulino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra