![]() |
|
iOS aplikace pro VU+ streamingAhoj vsem, historicky jsem pro sledovani vu+ na ipad pouzival aplikaci Blackbox - bohuzel jiz nejakou dobu nepokracuje (zrejme) development a je tak nepouzitelna, nelze prepnout kanal, zdroj (pokud mam vice vu+ atd). Mate nekdo zkusenost s jinou appkou, ktera jede na aktualnim iOS? Vu+ Zero 4K. Diky |
Trevi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: iOS aplikace pro VU+ streamingPredaj iphone a daj si android a budeš spokojný![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskjasne.. kazdy b*becek musi mat android aby ho velky brat mohol lahsie sledovat.Android je najvacsi s*it ktory mohol byt vymysleny co sa tyka OS. Spomalena preanimovana kravina |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@peterskna hejty se neptam...mam technologii iphone, takze k veci. Stejne tak jiny clovek muze napsat, prodej VU+ a kup neco jineho. Ale v tom neni pointa otazky. |
Trevi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: iOS aplikace pro VU+ streamingNainstaluj vu+tv, ten mi jakeš-takeš funguje...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
RE: iOS aplikace pro VU+ streaminge2Remote (Pro)... a budes spokojeny![]() |
vinne2
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: iOS aplikace pro VU+ streamingA čo už nie je VU+ Player HD? |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 018 |
![]() |
|
@pelcNa androide s tým nie je problém.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@TreviAle iphonisti, niečo Vám nefunguje a už ste z toho hotoví![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Proč tak rejpavěAť každý používá co chce, a kdo nechce poradit, ať mlčí. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: iOS aplikace pro VU+ streamingja pouzivam apku vu+tv a bez problemov spolupracuje aj s uClanomZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
@peterskna rozdiel od iphonu ti android zamrzne aj v lete![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: iOS aplikace pro VU+ streamingVU+ u mě funguje bez problémů |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
iOS aplikace pro VU+ streamingNa iphone mam vu+ player a na android pouzivam dream player pro aj na boxe a slapu obidve |
apaopic
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: iOS aplikace pro VU+ streamingA na android co všechno bez problémů funguje? Naposledy jsem zkoušel něco před rokem, ale nic použitelného na VU+ SOLO4K se mi nepodařilo objevit.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
![]() |