Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vhodný CA modul pro tv Sony

Ahoj vespolek, poraďte, jaký vybrat nejvhodnější modul pro Skylink kartu Irdeto do televize Sony modelové řady XF9005/XG9505. Má cenu ještě řešit Irdeto, nebo už stávající kartu s ohledem do budoucnosti nahradit za Viaccess Orca? Zajímají mě Vaše zkušenosti s reálným provozem, tj. prodleva při přepínání programů, zahřívání modulu atd. Výhody samostaného STB jsem si vědom, ale jde mi o jednoduchost ovládání pro starší ročníky. Dík

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vhodný CA modul pro tv Sony

Sony je skvělá televize, satelity na tom jedou i v 4x1 výborně, ale přepínání free kanálů je zoufale pomalý. Jedno jestli SD, HD, 4K. Takže přes modul pochybuju, že to bude rychlejší. Přes box je to úplně jiná liga.
Na starší Sony mám UPC kabel s modulem Conax CI+ a když jsem to platil, tak to jelo dobře.

MMorous
Registrace: 10/2019
Odpověď v diskusním vlákně

@Scruffy

Ahojda , používáme Skylink Irdeto Mascom CI+ v tv Sony Kd-75xh9505 a myslím,že takhle to spolu maká dobře. Přepínání kanálů je taky v pohodě. ;)

esik33
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra