Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

KAON třídění oblíbené

Mám dotaz ke KAONU základnímu co je dodáván k DIGI SK nebo Telly.
Pokud chci vytvořit oblíbené, tak jaké je jejich číslování?
Vytvoří se nový chronologický 1-x nebo se použijí čísla z hlavního neměnného rastru.. např CT1- 1, pak třeba STV1 -24 atpod?

lubos32
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@lubos32

KAON nemam, ani by som ho do najmu od DIGI nechcel...Pretoze neviem aku mas telku a ako budes u DIGI sledovat 4K UHD. Nakolko je dost pravdepodobne, ze v 2021 pribudne do DIGI portfolia tv stanica Eurosport 4K...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: KAON třídění oblíbené

no to já taky ne, ale pokud s CA modulem je přepínání programů pomalé u levnějších strojů, tak když někdo nebude chtít investovat do nového za min 3 tis a víc tak je to asi jediná možnost.

lubos32

@lubos32

To radsej pouzi prenajaty DIGI CAM v Cl slote Tvojej 4K UHD telky, ako brat do najmu KAON...

bohus31

jj to je samo taky řešení, ale u některých lidí je TV bez sat tuneru. A někteří zase chtějí nahrávat na disk, kvůli reklamám -a nejsem si jistý, jestli všechny TV umí nahrávat ve stand by stavu.
Ale KAON je opravdu až to poslední řešení, které bych jim chtěl nabídnout.

lubos32

@bohus31

nemáš nějaký levný stroj s CI slotem na test rychlosti přepínání?
Nevím tedy úplně přesně co má na to vliv ( takt procesoru, typ procesoru, hodnota DMIPS, paměť...)

lubos32

@lubos32

Ked zasuniem Nagra DIGI CAM do lacneho Amika 8260 combo, tak TV stanice DIGI SK prepina svizne priblizne za jednu sekundu...Tak isto aj Ariva 200HD. Nepouzivam vsak tieto masinky, pretoze nemaju rozlisenie 4K UHD. Takze tieto lacne masinky neprepinaju pomaly, pretoze menovane STB vobec neboli drahe a s prepinamim tv stanic s CAM DIGI v case cca jedna sekunda nemaju problem. Do Amika som kedysi natiahol fw 2.3.65 emu a do ARIVY 200HD kedysi davno fw 2.18B8 patch

bohus31

hmm tak to by šlo.. Já jsem ladil Telly s modulem na AMIKO 8265+ a tam mi to přišlo pomalé ( určitě to bylo více než 1s)
Přitom CI modul je myslím stejný pro DIGI SK i Telly ( NAGRA MA)
BTW - to 4K mi přijde zatím jako zbytečné , vždyť tam nic pro CZ/SK trh nevysílá ( ty 4 kanály - 1 hudební a 3 dokumentární nejsou zas takový terno na pořizování 4K přijímače- zatím)

lubos32

lubos32

Vytvor si svoju obľúbenú skupinu z akýmkoľvek názvom. Z hlavnej ponuky nabúchaj programy buď jednotlivo už ako chceš do skupiny tvojich obľúbených programov alebo tam nabúchaj čo chceš z hlavnej ponuky. Potom prejdi šípkou do svojej obľúbenej skupiny, poži žlté tlačítko na posun programu a presuň si ho kam chceš. Programy v obľúbenej skupine budeš mať od 1 až po 100000 koľko len chceš. Žiadne 235 potom 6 potom 95 potom už neviem čo. Vieš si vytvoriť takto skupín koľko len chceš a premiestniť program napr. MTV 80 aj na pozíciu č. 1 :))) Neni zač :))

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Tami

Dík.. kdybych nějaký KAON vlastnil tak si to zkusím :-)
Ale pořizovat je budu v nouzovým případě pro jiné, tak abych věděl co od toho čekat za úskalí.

lubos32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra