![]() |
|
Trojka +Skylink karta +irdeto modul +conax cteckaZdravim , potreboval by jsem poradit . Mam Skylink kartu , resivr Ferguson 202 , irdeto modul skylink ready Mascom . V CI modulu mne bezi vse , i Trojka , ale modul zamrzava pri vypnuti resivru . Pri zapnuti dlouho nic nebezi . Kdyz je karta v conax ctecce , tak sice nezamrzava , ale nejdou vsechny programy .. hlavne Trojka .Co delam spatne , je CI modul jiz stary ? Jsem na delsi dobu mimo republiku a nemam moznost zakoupit novy modul CI .. |
bohmerwald
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Trojka +Skylink karta +irdeto modul +conax...Skús ten modul aktualizovat SW. |
MAN0707
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@MAN0707diky . jsem uz par let mimo bednu , drive jsem mel cas pohrat si s resivrem , T. Rex modulem atd .Da se Cam Modul Software aktivovat pres Sat ? |
bohmerwald
![]() |
|
RE: Trojka +Skylink karta +irdeto modul +conax...nezamrzava, v module karta bezi v IRD mode a potrebuje EMM aby rozbehlo kartu (tak caka az pride), v citacke karta bezi v CRW mode a nepotrebuje EMM aby rozbehlo kartu (necaka a hned dekoduje), ked nebudes vypinat box nebudes musiet cakatTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
@EnoSatdiky za radu ... ja to opravdu resim tim , ze nevypinam box .koukal jsem na mascom.cz a nova software uz neni . jeste jednou diky. |
bohmerwald
![]() |
|
Jak prejit že skylink karty na Ct kartu?Mám Cz aj sk skylink kartu región jak mám prebiť na Ct aneb prima kartu? Dik za info. |
Maromh
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Trojka +Skylink karta +irdeto modul +conax...Ja nechápem, ako môže niekto napísať, "že skús aktualizovať sw ", keď cez Ferguson 202E to vôbec nejde a vypíše hlášku, že sw nejde aktualizovať. Buď tomu dotyčný nerozumie a v živote nemal v ruke Ferguson 202E.To čo napísal EnoSat, to sedí.![]() |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
@vw1vwVeď píše že soft v module |
Beveačko
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 217 |
![]() |
|
RE: Trojka +Skylink karta +irdeto modul +conax...Veď ho pichne do hocijakého kramu a zaktualizuje. Čo je na tom... |
Beveačko
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 217 |
![]() |
|
![]() |