![]() |
|
Satelitný prijímač s AndroidomPekný deň! Potreboval by som poradiť. S Android satelitnými prijímačmi nemám skúsenosť, ale bol som oslovený, že aký Android sat prijímač kúpiť s Androidom. Bol by používaný len ako klient v domácnosti, jeden sat tuner, oscam alebo niečo také by mal bežať na ňom. Čo poradíte. ďakujem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomAsi sme tu dnes sami traja,mám takmer nový Open AS4K CI,ak chceš za ..... je tvoj, deti na ňom nacvičovali niečo s Androidom..Pozri recenziu tu na Parabole..Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 739 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomDíky. Ale bližšie by si vedel o tom niečo napísať? ako som písal, v Androide som v tomto prípade neznalec.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskpokud se chceš někomu pomstít tak je to celkem dobrý nápadChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 939 |
![]() |
|
@lubos3necPriznám sa Ti, že aj ja takisto o tom rozmýšlam. Nebude to pre mňa, ale dotyčný si myslí, že s tým všetko naraz vyrieši. A všetko pôjde jedna radosť![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomTo čo chce tam pôjde, aj apka Skylink Live a iné veci z Google obchodu. V Oenboxe as4k.Nevie napríklad nahrávať z viacerých tp naraz. Zodpovedá cene. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomKamarat kupil nejaky Mecool K5, ale pravdupovediac, ma s tym viac problemov, ako uzitku. Osobne by som to na satelit nepouzival, ani keby mi to niekto dal zadarmo.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomMám Open AS4K CI a jsem spokojený. Šlape dobře a i Magio Go aplikace funguje.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomSú aj dul boot Android/E2. Pozri aj po nich a známy sa časom rozhodne pre OS čo sedí jemu. Mne osobne a hlavne manzelke by spoľahlivé KODI chýbalo. Super je aj HBBTV, to v Androidoch asi nie je. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomOno hlavně záleží na kvalitě tuneru. Já jsem zkoušel několik Android boxů se zabudovaným tunerem. Fungovalo to bez problémů, ale ten obraz byl hnusný. Nízká světlost, špatné barvy a obraz kvůli vysoké kompresi byl zubatý.Většina E2 receiverů má mnohem lepší obraz. Jako nouzovka někam na chalupu je to dobré. Jinak třeba IPTV (Skylink, UPC, Digi) tam jede dobře (myslím obraz). Ale to nejede přes tuner. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomAkorát tam byl problém, u těch Androidů, v tom, že pokud jste si nastavili třeba časovač na nahrávání a v tu dobu jste si hráli s nějakou aplikací, tak se nahrávání nespustilo. |
OrHoro
![]() |
|
@mistriUž asi 5 let používám hybridy od Mecool.Vlajkovou loď K7 4/64 GB v obyváku na 75 palcovém Philipsu ostatní K III PRO, K I PRO, a K6, kde je čtečka karet a zmiňovaná Mecool K5. Pokud máte zdravý rozum, tak vše funguje jak má. Nic jiného bych nechtěl. (a že jsem toho měl...) Tak asi tak aby bylo jasno. DVB T2, DVB S2-S2X, Android 7.1.2 - Android 9.0, Kodi 18.9 + jsem testerem KODI Matrix (19) DRM L3 @petersk cenově nejvýhodnější a na novém procesoru je teď Mecool K5, pokud se ptáš na radu. To je vše Babui ![]() Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
re:peterskNení na pomstu spíše vhodná věčně nedodělaná Enigma 2 ?:)Jinak AS4K je dnes již starší ale pořád s slušnou podporou.Jsou na trhu již novější ale OpenBoxy. Reálné je přijímač opravdu rychlý,obrazově pořád špička,OS je stabilní a v oblasti multimedii je světelný rok před Enignou.Na rozdíl od ní je zde i taková základní věc jako je prohlížeč webu,tedy lépe řečeno je jich několik výborných díky Google Play... |
TomOne
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomJa som zvedavý, čo nové urobí Formuler v tejto oblasti. S turbo je už starý box a keď urobia Formuler GTV so sat. tunerom, tak to bude š(nevhodné slovo).![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s Androidomš -p-i-c-a![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
@spacerasi sa ti tam dostal mäkčeň v prvom príspevku? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
Enigma2teda dostala nakladačku v tomto vlákne, to som už dávno nevidel.Bez flejmov, je niekto, kto môže porovnať obraz za rovnakých podmienok - rovnaký zobrazovač a rovnaký DVB-S signál? tvrdenie, že nuly sú nuly a jednotky sú jednotky a každý sat prijímač má rovnaký obraz vo výsledku, resp. že obraz je taký aký si ho kto nastaví (t.j. že sa v prijímači dá nastaviť jas, farebné podanie a pod) je blbosť. Sú prijímače a prijímače. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomA čo na Dinobot 4K PLUS poviete?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomFunguje někomu již na Zgemmě H9 combo ten android.Mě to nenabootuje.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s Androidompresved toho cloveka ze best riesenie je enigma+google chromecast, sat box s droidom je skratka kktina |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomDo výrobků od Videostrong (Mecool) už bych nikdy nešel. Papírově je to bomba, ale je to nedodělané, plné chyb a výrobce má skoro nulovou podporu. Navíc, spousta papírových parametrů v praxi vypadá jinak. Měl jsem celkem 2 a jsem z nich dost zklamaný.Spousta aplikací tam nefunguje, jak má. Některé vůbec. A integrované tunery sice fungují, ale se spoustou omezení, chyb. Kvalita obrazu i zvuku je podřadná. Měl jsem KI Plus a KI Pro. Táta má KI, ale také s tím byly problémy. U toho KI Plus po asi třech letech zhořela deska. Za mě to určitě nedoporučuji. |
OrHoro
![]() |
|
RE: Satelitný prijímač s AndroidomĎakujem chlapci za príspevky. Názor mám aj ja taký, ako asi tu z nás väčšina, že do satelitného prijímača Android "nepatrí". Takže známemu som predviedol moje linuxové boxy a presvedčil som ho na Qviart LUNIX 4K, ktorý sa mu páči aj po cenovej stránke, má to aj CI slot a 2 tunery.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNevím ,zdali je zrovna toto správné řešení, low cost přijímače Qviart, Zgemma, Edision atd. po hw stránce většinou nestojí za nic, i když sw je téměř vždy velmi dobrý a dobrou podporou. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxNo toľko je ochotný do toho investovať. Nie každý chce investovať 300-400 euro do satelitného prijímača.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@BabuiMoc bych se s tím nechlubil, i když uznávám v roce 2015 nic lepšího s Androidem mimo Weteku nebylo, ale to je tak asi vše, do popelnice jsem jich vyhodil asi 5. Možná až ten box s certifikátem Google, to je směr. |
matchboxx
![]() |
|
@peterskno, za 1-2 roky bude kupovat nový, to není předrevoluční Tatramatka, která vydržela i 30 let :-) ale to je každého věc |
matchboxx
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |