![]() |
|
Telly - kratkodobe zaseknuti programuPresel sem na pocatku roku od Freesatu k Telly a pozoruji jednu nemilou vec ktera se mi u Freesatu nedela. Kdyz prepinam programy, tak nejenze je to strasne pomale, CA modul topi jako topeni, ale obcas se to po prepnuti po jedne vterine na cca 1-2 vteriny zasekne ten obraz a pak to bezi dale. Je to nahodne na ruznych programech. Deje si mi to v obou prijimacih co mam - Ariva 203 a Ariva 204. Borec na helpdesku mi rek at si poridim vykonnejsi STB, coz je dobra rada nad zlato. Ma nekdo taky takove problemy? A jako bunus mi to obcas prestane dekodovat uplne, CA modul musim vyndat a znovu zasunout. Musim rici trochu zklamani. |
Desper
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Telly - kratkodobe zaseknuti programuU mě žádný problém, mám modul v LG televizi a od počátku vše OK. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
@Despera v menu arivy to máš nastavený jak, vím z dob když jsem měl arivu že tam lze zadat modul, čtečka nebo automaticky. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
DesperCa modul od Telly jsem zkoušel v tv Samsung a v sat přijímači TechniSat digit isio stc, vše funguje v pořádku. Ariva není z cela kvalitní přijímač, je hlavně levný |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
![]() |
|
RE: Telly - kratkodobe zaseknuti programuv modulu sem to mel na automaticky, nastavil sem to ted na common interface a uvidim. |
Desper
![]() |
|
RE: Telly - kratkodobe zaseknuti programune v modulu ale v menu arivy. |
Desper
![]() |
|
RE: Telly - kratkodobe zaseknuti programuModul mi běží bez problému v tv Panasonic a sat.Octagon sf4008. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
@Despertak jsem to myslel možná bych ještě eventuálně pohledal na polskejch forech poslední soft, na Linuxech je pak v menu modulu možný povolovat vyšší dat. tok, jestli se tam dostaneš, zkus to pohledat, jináč Poláci na těch arivách s jejich modulama normálně fachaj, třeba na to přijdeš co a jak |
hogofogo11
![]() |
|
RE: Telly - kratkodobe zaseknuti programumyslel jsem jestli se dostaneš do menu modulu jestli to jde u tej arivy jak u linuxů změnit dat. tok |
hogofogo11
![]() |
|
@Despercommon interface je spravne...Neviem sice co je to vykonnejsie STB. Na zaklade Tvojej temy som teraz vyhrabal moju starucku Arivu 200HD s firmware 2.18B8 patch a zasunul do jej Cl slotu Nagra CAM Digi SK s kartou. Pretoze Telly CZ nieje nic ine ako Digi Sk s ekvivalentom portfolia tv stanic. Vsetko slape bez problemov, napriek tomu ze tato 12rocna masinka nieje zrejme vykonna...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@DesperTuším,že jsi to zde už jednou řešil.Tak reklamuj modul,možná že je skutečně problém v něm.Psal jsem Ti minule,že na Zgemmě h9 twin + modul Telly to jede jak střela.Žádné výpadky,žádné přehřívání.Vyzkoušej nastavení modulu jak Ti radí hogofogo11,do menu by ses měl dostat. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
@bohus31Zvladne Ariva200HD CAM 701?Děkuji |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@mikuDekódovací Skylink modul CAM 701 nepouzivam, nakolko ho nemam. Od Skylinku pouzivam CAM irdeto SMIT s ICE kartou, ktory v Arive 200HD funguje bezchybne, podobne ako Nagra CAM Digi SK.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@DesperTelly spoľahlivo behá v šariku, tak načo to riešiť nespoľahlivým modulom. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Telly - kratkodobe zaseknuti programuTaky jsem přešel z Freesatu k Telly, mám LG OLED řady C a CI modul, přepínání je o trochu pomalejší, cca o sekundu. Párkrát jsem pozoroval po přepnutí krátký zásek obrazu. Jinak jsem spokojen. |
pavekv
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
@bohus31Děkuji.vArivě200 zatím použivám modul Mascom Pi-sys ktery umí Irdeto ale bez zabezbečení.Prima krimi,CNN jde. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
![]() |