![]() |
|
Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?K Telly nebo T-Mobilu Sat? |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?lepší DIGI SK -ale záleží na prioritách ..Sport nebo Discovery?? Tmobile má nevýhodu, že nemá CA modul. Takže je nutnost vzít jejich krabici. Telly má sice modul NAGRA ,ale na slabších - běžných strojích - je přepínání programů pomalé a modul dost hřeje (AMIKO 8265+) a ve výklenku docházelo k přehřátí a výpadkům dekodování ( na stejném místě modul se SKYLINK kartou byl v pohodě) |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?Jsem v ČR. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?zalezi co sledujete,pokud si vystacite s malem tak Telly,nc+pl,a nebo pak fungujici iptv. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@dasenkateoreticky by mělo jít použít i v ČR. Jsem ve fázi ověřování - zítra bych měl vědět. |
lubos32
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?V případě zrušení Eurosport 1,2,tak jedině Digi Slovakia,ti také mají Sport 1,2.Zkoušel jsem aplikaci Telly na Tv LG a tuhle mazaninu fakt NE!![]() Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA
|
jirc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?Těžká volba. Já u freeSATu zatím zůstanu. Telly zase nemá AMC a u TM by mě také vadilo to, že nelze použít modul. Pokud u Skylinku bude možné použít stávající modul s kartu od freeSATu, asi se rozhodnu pro něj. Nikde není psáno, že se Discovery někdy nevrátí, nebo naopak, že ho třeba jiná platforma, třeba nevyřadí. Viz. Telly a problémy s AMC. Nebudu tedy dělat unahlená rozhodnutí. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
@lubos32slovenské elektromagnetické vlny z Tchoru prenikli aj do ČR a to napriek tomu, že nemajú platný COVID PCR test. Takže dobrá správa pre teba je, že DIGISK funguje aj v ČR.![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@acceTaky tak,předplatil jsem si Eurosport player a programy Discovery mi až tolik nechybí.Naladil jsem si Travel XP a Love Nature a stačí.Počkám co se bude dít dál. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@jjeryNež si předplatit ESP Player, to už sis mohl zaplatit O2 stříbrnou |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@Dagy2když už tak norské elektromagnetické vlnySlovákům ta družice fakt nepatří :-) Ale řeším aktuálně to, jestli to musí na sebe koupit Slovák a pak jde platit převodem z CZ nebo to může koupit na SK i Čech. |
lubos32
![]() |
|
@michalnewO2 stříbrná 449Kč za měsíc.Eurosport Player ve slevě za 450 na rok.Jinak mám i Netflix a Apple tv .Jsem spokojen, |
jjery
![]() |
|
@jjerytaky jsem si to koupil za 449kc na rok tu slevu na eurosport player misto 650 asi co je normalni cena...treba ve ctvrtek mi tam ukazuje od 18:30 tenis asi ATP 250 s delray beach na playeru tak uvidime asi to je pravda. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
Po sportovní stránceTelly - SATO2TV - IP On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonA po obrazové stránce?kde bude vyšší bitrate? |
zeli888
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?Telly mi vyhovuje, u sportovních programů nemám s obrazem zásadní problém.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@lubospokiaľ máš bydlisko v SK tak môžeš aj s českým pasom.Družica je norská ale vlny naše, ovčie, slovenské priamo zo salaša |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?presel sem na telly, obraz dobry, odkoupil sem CA Nagra modul, mam Ariva 204 a co mne teda stve je pomale prepinani programu, to je hruza, modul teda strasne hreje, to mne nemile prekvapilo a obcas se to zasekne, takze to musim vyndat a zase zastrcit aby slo dekodovani programu, coz mne taky uplne netesi, takze 100% spokojenost neni, na druhou stranu mi dali 30% slevu, uvazoval sem o t-mobile sat ale tam mne vadi ze musim mit jejich krabici a nemohu si tam naladit kde co, navic je t-mobile drazsi. Optimalni by byl digi sk, ale jak tu nekdo pise, jak to udelat na ceske bydliste.... |
Desper
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@jjeryKdyž Ty vytahuješ cenu po slevě, já taky.... O2 stříbrná za 249 za měsíc..... to si myslím jde :-) |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?U těch IPTV byste měli příčíst i cenu za výkonné připojení (přesněji rozdíl mezi cenou za připojení nevýkonné pro mail a brouzdání, whatsapp apod. a cenou za výkonné pro HDTV). Je jasné, že budoucnost je drátově datová. A že máte možnost po drátech sledovat kromě české televize ledacos, počínaje archivy, youtube až po třeba čínskou televizi. Satelit dává pro budoucnost smysl jenom na místa, kam nedosahují datové sítě. (Drát může být skleněný a taky možná bezdrátu na poslední míli).Otázka v úvodu se nedá rozumně odpovědět, protože v zadání chybí a. místo přijmu, b. programy zájmu - erotika nebo sport? c. který jazyk vysílání? Je-li to však v českém městě, tak bych určitě uvažoval o přechodu ze sat na IP. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
tazatel chce zůstat u satu![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@michalnewSouhlas s příspěvkem Antonína,u nás na dědině v kotárech připojení nic moc.Na satelitu mám 0,8W a Astry 23,5 s 19,2.Sleva uplyne a co dál?Zase plná cena.Karty od freesatu mám na chalupě i v bytě.Internet bych potom musel platit na obou místech. |
jjery
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?To co ponuka DIGI SK za 9,60 eur/ mesiac, inde za tie prachy ofiko nekupis...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31píše v ČR .. nejedná se o anketu najdi si svojho Slováka |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
Co tak k Canal+ Nordic ?Co tak k Canal+ Nordic ? Taky je na 1w :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
RE: Ke komu odejít se satelitem od freeSATU?Já se přikláním k pár názorům v tomto vlákně, a sice že IPTV jako hlavní zdroj příjmu TV pro mě není, protože jednak nechci, aby někdo si dělal marketingový průzkum toho, co sleduji, v kolik, jak často atd. Ne že by to bylo tak zajímavé, ale zkrátka mám rád pocit soukromí. Dále by mi chyběla svoboda nahrávání, a aby mi někdo nediktoval, do kdy nejpozději se na nahrávku musím podívat, jinak to pak nepůjde, nebo jestli zrovna tenhle pořad v archivu nebude vůbec. IPTV beru jako fajn doplněk k satelitu, např. HboGo, ale ne jako hlavní zdroj televizního příjmu.Co se týká O2TV, tak zrovna v téhle době lidi z mého okolí od nich odchází kvůli výpadkům, a to bydlí ve městě, menším ale městě. Podle mě je výhoda satelitu nebo T2 v tom, že technické výdaje na vysílání a jeho kvalitu jsou úplně stejné, ať už to v jeden okamžik sleduje 1 člověk nebo 10 mil., a to narozdíl od IPTV. Takže dokud tyhle omezení u Skylinku nejsou, tak mi to vyhovuje a až nebo jestli vůbec to někdy také zavedou, tak pro mě bude jediná alternativa T2, byť za cenu menší programové nabídky. |
biga
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 70 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |