![]() |
|
xiaomi mi tv box sdnes som kúpil tento box a mám problém s jeho pripojením...cez wifi nájde všetkým možných susedov,len nie mna a cez redukciu na rooter usb-lan mi napíše,že nie je internetové pripojenie...pritom cez lan mi idú 4 satelity,pc a 2 kamery...vie mi niekto poradit v čom môže byt problém?(ešte snád to,že cez telefon v mobilnom prístupovom bode ked sa napojím to ide cez wifi bez problémov)...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 522 |
![]() |
|
xiaomi mi tv box s ...skús iba 2,4 mhz wifi |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box sNeumí 13 nebo 14 kanál na WiFi.Musis to změnit na modemu. |
stosun
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box sTiež by som skúsil pozrieť priamo na routri či router vobec ten Mi box po zapnutí zaregistruje (MAC adresu). Keďže to nejde ani cez LAN, nemusí byť problém s WiFi.EmmeEsse 100, Inverto Multiconnect 19.2/23.5/26/28.2
|
ivkod
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box sMám ho doma ten kanál jsem musel taky měnit na 10.Aby to vidělo WiFi je tam taková chyba. |
stosun
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
jsivakna routeru změnit kanál Wi-Fi ( 1-12)Redukce USB/LAN funguje -ale XIAOMI neumí GB port. Takže pokud ti to jde z routeru z GB výstupu tak to nebude fungovat. Já to mám z Mikrotiku, kde mám 5x 1GB a 5x 100M porty a musel jsem to hodit na 100M a jede to v pohodě. Asi by stačil předřadit nějaký starý 100M switch. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box sGb samozřejmně :-) |
lubos32
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box schlapi(stosun,lubos32)dakujem...bolo to v tom kanaly...mal som 13-ku...dal som 5-ku ideto...ale ešte nechapem prečo nejde cez LAN...možno ivkod má nejakú pravdu...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
@lubos32ok..vyskušam to čo radíš...díki moooooc všetkýmAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box sMibox S jede s usb-lan pres Gb port, mam to tak pripojene na Mikrotik, pouzivam ICY BOX IB-AC501 (USB 3.0 - Gigabit Ethernet) |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box sjeste jsem se dival a na druhem boxu mam I-TEC USB 3.0 Metal 3-port Gigabit Ethernet, ma tri USB |
baronb
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box shmm teď jsem to ještě zkusil znovu - dal jsem to v Mikrotiku do 1Gb výstupu a XIAOMI hlásí že připojení není k dispozici.Možná je to nějaká vlastnost Mikrotiku ( jen tak BTW nešel mi na těchto rychlých portech ani CISCO VoIP telefon - na 100 v pohodě) Redukci mám DIGITUS USB3 |
lubos32
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box s@jsivak, a ty keď si kupoval túto srandu tak si si nevylustroval jeho recenzie na nete? práve týchto nedúch tohto boxu je plný internet.O kúsok drahší, ale o 200% lepší ačkoliv na podobnom HW postavený a taktiež Netflixom na 4K certifikovaný, connectivitou o 300% lepší ako xiaomi je napr.: https://satelity.ellano.sk/strong-srt-202ematic_39451.html mám ho doma a je fakt super ten úbohý xiaomi ani lan nemá preboha ale opakujem, je toho plný internet, aj porovnanie týchto dvoch tiež som kupoval, ale s rozumom ![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Steinervieš,človek sa na chybách učí...ale neboli naň až také zlé recenzie,ale keby som vedel,že bude problém s &LAN káblom,tak ho nechcem...ale cez wifinu to ide zatial ok...mám to skôr takú zálohu...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box smibox zase tolik sileny neni, pokud se znaji jeho neduhy... Ja ho poridil za cca 1200 Czk, rovnou jsem pocital, ze nebudu pouzivat wifi, ale jen usb-lan. Kodi bezi dobre, ott sluzby taky, ovladani pres hdmi-cec z tv je taky v pohode...ma obcas problem se saturaci pri prepnuti rozliseni, s novou verzi androidu se vypne pres hdmi-cec do hlubokeho spanku, pak neni dostupny chromecast, ftp pokud na nem bezi atd...vic chyb tam neni, jinak je stabilni a xiaomi mu dava porad podporu |
baronb
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box schlapci nemudrujte, staci tam dat starsi prevodnik usb2 a 10/100mb a facha to na 100%, dal som ich uz zo 10ks a kazdemu to ide. |
marcelpn
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv box sMě na Xiaomi Mi TV S funguje jak wifi, tak LAN. WiFi je trochu (hodně) pomalý a ledacos zamrzá a kostičkuje. S LAN funguje dobře. Ale mám USB 2.0 hub, ne 3.0, takže jedu jen na 100 Mbit. U tebe možná bude problém s kompatibilitou (Xiaomi box je zastaralý).Router mám od UPC. Tuším, že se to jmenuje KOPAL nebo tak nějak, takže žádný zázrak. A jede oboje. U činských TV boxů býval problém s některými kanály WiFi, někdy zase se šířkou pásma. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
@OrHoroMám tento box půlmetr od WiFi routeru, jedou mi na tom 4K programy o 25+ megabitech bez výpadků |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@OrHorouž mi to ide...výmena redukcie za USB 2.0...mal som 3.0...marcelpn pomohol....AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
![]() |