Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Discovery Science

Po zrušení tohoto programu u Freesatu je tam fullscreenová informace o nedostupnosti tohoto programu. Zajímalo by mne, jak tohle je technicky udělaný, když stejný transponder ( 11938/H) využívá i Telly, DIGI SK, Tmobile.
Myslel jsem, že se k obsahu jen přidává kódovací systém
Jak je tedy možné, že pro různé CAID je jiný obsah?

lubos32
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Discovery Science

Program je na stejné frekvenci 2x. Jednou pro Telly a jednou pro Freesat na kterém už běží jen hláška o vypnutí. :-)

huhu
Registrace: 1/2013

@huhu

A to tak bylo vždy nebo to udělali jen teď po ukončení distribuce Freesatem? Nemělo by přece logiku ,aby na jednom transponderu zabíraly zbytečně šírku pásma 2 stejné programy.
Takže "přidali" program - statický obrázek a pojmenovali ho Discovery Science a k němu dali CAID 0624 ?
Ale zase je divný, že EPG u toho funguje.

lubos32
Registrace: 2/2010

Obdobně je to na Astře 1, kde španělské placené kanály pro abonenty vysílají normálně a pro nepředplatitele vysílají jednotné nekódované video s informacemi o předplatném.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

Irénko, ja ťa mám rád i bez peňazí...

krupino
Registrace: 10/2008

Ono vysílat staticky nějaký doprovodný obraz tak náročné nebude. Je to v podstatě jen fotka, ne video. ;)

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra