![]() |
|
Discovery SciencePo zrušení tohoto programu u Freesatu je tam fullscreenová informace o nedostupnosti tohoto programu. Zajímalo by mne, jak tohle je technicky udělaný, když stejný transponder ( 11938/H) využívá i Telly, DIGI SK, Tmobile.Myslel jsem, že se k obsahu jen přidává kódovací systém Jak je tedy možné, že pro různé CAID je jiný obsah? |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Discovery ScienceProgram je na stejné frekvenci 2x. Jednou pro Telly a jednou pro Freesat na kterém už běží jen hláška o vypnutí. :-) |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
@huhuA to tak bylo vždy nebo to udělali jen teď po ukončení distribuce Freesatem? Nemělo by přece logiku ,aby na jednom transponderu zabíraly zbytečně šírku pásma 2 stejné programy.Takže "přidali" program - statický obrázek a pojmenovali ho Discovery Science a k němu dali CAID 0624 ? Ale zase je divný, že EPG u toho funguje. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Discovery ScienceObdobně je to na Astře 1, kde španělské placené kanály pro abonenty vysílají normálně a pro nepředplatitele vysílají jednotné nekódované video s informacemi o předplatném.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Discovery ScienceIrénko, ja ťa mám rád i bez peňazí... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: Discovery ScienceOno vysílat staticky nějaký doprovodný obraz tak náročné nebude. Je to v podstatě jen fotka, ne video.![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
![]() |