![]() |
|
Božena ČT1Dnes ve 20:10 a následující tři nedělní večery nás na ČT1 bude okouzlovat jedinečná a neodolatelná Aňa Geislerová, která prohlásila, že se nebojí přemýšlet. Přeji příjemnou a ničím nerušenou zábavu. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Už jsem o ní na csfd četl že je to režimní herečka , koukat nebudu nejsem na "dokumenty"![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
@F4turboDnes ani příští týden tam nebude, až v 3 a 4 díle. Mladší Boženu hraje Anna Kameníková |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 018 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Velká škoda, v něčem nehrajete také vy dva. Předevčírem jste vám to šlo skvěle...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonJasně borče jinak na to názor teda nemáš![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Už dlouho je přegeislerováno, ta hraje úplně ve všem, nemá cenu ani zapínat TV.![]() DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Když to psali na csfd tak to bude zaručeně pravda. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 762 |
![]() |
|
@KibicakMáš recht. Když vidím,ze v něčem hraje ta nechutná baba,tak přepínám.![]() |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1To je nejaka hufnica ci co nie?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@Kibicakvsichni svetovy herci hrajou ve vsem. a A.Geisler je top herecka takze proc ne. 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Jana Brejchová hrála ještě víc, ale to vy asi nevíte.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Božena ČT1K čemu je dobrá tato informace?Pro pár lidí? |
jethro63
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
kristian1práve preto že ich obsadzujú do všetkého možného sa stávajú nenávidený stači pozrieť a ihned prepínam no Boženka bola pekná potvorka, chodila randiť pravidelne na SK.jej básnička : doma mám Janíčka, když mi ho strčí ihned sa skrčí no slováčisko má ako bujačisko a j..e deň i noc a stovka je mu moc je to na jednej nedalekej chate o ktorej písala |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Boze moj, to je zasa diskusia.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@LucaBrazzajo,jo u nás se stalo zvykem světit takové osoby,dokonce je vysvětit na presidenty,mohu potvrdit,byl jsem u jednoho takového kouzlení😅😃 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Proti umění Geislerové nemám nic,herečka,ale má prvky svazačky z 50let,aktivistka co poučuje nevzdělance,opravdu jen herečka.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Švorcová byla komunistka, Bohdalová kradla muzikantům večeři, Geislerová je možná arogantní, Baarová šukala s náckem, Mandlová šukala za prachy. Co je nejhorší?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonkaždý svého štěstí strůjcem,jen by neměl poučovat národ,tím myslím všechny tebou jmenované a mnoho dalších,když mám jiný názor-nejsem nepřítel demokracie.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Já ani neviděl ten spot, kde Geisler žvanila. Já jí vnímám jen jako herečku a tou je skvělá. Stejně jako ostatní jmenované.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Božena ČT1Takové herečky jako Světla Amortová a Jiřina Jirásková toho mají na kontě víc, než výše jmenované dohromady. Zjistěte si...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Božena ČT1Božena Němcová, je rozporuplná osobnost. Stačilo poslouchat inscenaci Českého rozhlasu, kde Paní Medvedcká, hrála její dceru a vzpomínala na ni velmi ve zlém. Nezodpovědná matka. Měla až příliš ráda muže... atd. Ukáže se v seriálu pravda?Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Myslíš tu tvoji pravdu z rádia, nebo nějakou jinou pravdu? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Paní Medvecká s ní určitě prochlastala spoustu večerů a nocí a může vyprávět...Brejchová taky nebyla žádná extra matka, ale znal jí národ a byla vynikající herečka. Vždy je něco za něco. V těchto profesích.... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Božena ČT1no tim to asi bude ze vsichni slavni lide at uz zeny nebo muzi byli svym zpusobem nejak specificky a proto take vynikli a stali se slavnymi, nejaka Máňa od knedliku se do historie asi nezapise, a tim rozhodne nechci rict ze by obycejna sporadana zena mela byti opovrhovana nebo povazovana za hloupou 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Není mnoho vynikajících umělců,co by měli čistý štít,ono to asi ani nejde.Kam se podívame po světě a do historie,tak je to podobné.😪😯😯 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Božena ČT1Uputavky na serial Bozena ma naozaj uputali. Chcel som ho pozerat. potom som zistil, ze tam ucinkuje Ana Geislerova a bylo vymalovano. Prepacte mi, ale tuto nesympaticku a neprijemnu herecku, strcenu naozaj vsade, proste nemozem. Vylezie odvsadial - otvorite chladnicku a je tam, zapnete CT a je tam. Nieco ako u nas Adela Banasova-Vinczeova.Ked sa moc tlaci na pilu, pila sa zlomi. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |