Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vantage 8000 S HD

Mám jenom dotaz mám ,,dědka" přijímač Vantage 8000 S HD - přijímač obsahuje 2 univerzální čtečky a také sloty pro moduly - můj dotaz existuje nějaký firmware na to, aby v univerzální čtečce chodila ICE karta Skylink pro novější kódování Irdeto a Viacess? Ať nemusím kupovat modul se Skylink Ready myslím si, že fw není, ale raději se zeptám. Modul Skylink Ready zřejmě koupím je to moc starý přijímač. Díky za zjištění.

patera
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage 8000 S HD

Ma to otec s fw Jepssen, v unictecce ICE karta jde jen jako Cryptoworks, Irdeto karta v ni funguje, ale programy s vyssi ochranou (HBO2 apod.) nedekoduje. V modulu ano a dokonce slo nahravani 2poradu z ruznych transpoderu, to me prekvapilo, tak jsem mu to nakonec nechal v modulu a funguje bezezmeny jakodosud. Ma pochopitelne oba 2t unery naprimo do quadLNB

Zigáč
Registrace: 10/2010

@patera

Mám ještě také dědka 7100S.Bohužel už na nové programy pouze modul. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Programy s vyšším zabezpečením pouze přes CAM. UNI čtečkám odzvonilo.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@meduzka

ale funguje i v uničtečkach

ksatelit
Registrace: 4/2015

Ten Vantage mam este odlozeny v skrini, mal stale katastrofalnu/ziadnu podporu, este aj softver robili Jeppsen, vo Vantage sa nezmohli ani na to. Preto tipujem, ze v tomto prijimaci uz to pojde len s modulom. Roky sa tym nikto nezaobera, skoda.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Neviem urcite je to davno, ci sa tam nedal nahrat aj nejaky soft edision a nanoxx. Ale modul by malo zvladnut.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tiež už mám vymenený 6000HD, z dôvodu vyššieho zabezpečenia, UNI je len ako cryptoworks, s modulom ok, mám tam jepsen, pomenil som všetky odpory a kondenzátory, často zamŕzal a napr. na programe u skylinku RTVS počas športu nestíhal a sekal. Podpora žalostná, skôr žiadna.

puby
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra