Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

VTM Go nejede

Taky vam nefunguje VTM Go? Nejde archiv ani zive vysilani

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VTM Go nejede

To je zase dotaz. :))) Lidí co sledují vysílání ve vlámštině a zároveň používají jejich VOD tady asi moc nebude, i když.. :laughing:

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Myslel sem si že se dáš do kupy v tom Novy roce ale tve (nevhodné slovo)ske dotazy to stoji upne na facku myslim že ne jen mě mi připadáš postiženy :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Dexerwave
Registrace: 10/2017

VTM?

To je časopis, ne? :-)

michalnew
Registrace: 3/2019

JanM

Teraz som to vyskusal,ale VTM GO live streamy normalne funguju :lookaround: ;)

Power150
Registrace: 3/2009

@JanM

Prepáč, ale takéto belgické niečo si myslíš, že je na mieste sa tu opýtať? Nech ale sa už zobuď, že Ty nahrávaš asi všetko ale nemusí to byť u každého. Nahrávaj, nahrávaj. Už si sa spýtal aj na belgickom fóre? Asi tam Ťa posielajú do r...ti.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk

A co je na tom zle.Tak sa normalne opytal.Ja som na VTM GO uz dlhsie prihlaseny a obcas si to pustim.

Power150
Registrace: 3/2009

VTM?

Jo,jo "Věda a technika mládeži"-modrý obal! :)

Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA

jirc
Registrace: 1/2006

každý sme nejakým spôsobom ,,postihnutý ,, no dávať to do éteru každý deň . . .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Brumo

Ako vieš že je JanM postihnutý?Poznáš ho videl si niekedy? Je demokracia.Tak nehovor na každého kto sa tu opýta niečo o čo má záujem že je hneď postihnutý.Toto si si myslel aj o mojej osobe a poznáme sa???. keď toho človeka ani nepoznáš tak nepýtaj na jeho zdravotný stav. Rv Ja som sa ťa pýtal na to aký si keď riešil to dvoje VU+ prijímače???

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

zakladna vec a ani tu neovladas:
najskor sa nauc pisat po slovensky aby ta vobec niekto rozumel
co chces povedat to je z mojej strany dobra rada a nie ziadne rypanie ako ako tu stale vyplakavas

vlado 07
Registrace: 8/2016

@vlado 07

Proč by měl psát po slovensky? Spíše by se zahraniční návštěvníci měli učit česky neb jsou na stránce jmenující se "České satelitní centrum" a mám pocit že čeština je v ČR jediný úřední jazyk

michalnew

@michalnew

prečítaj si pravidla psát v českém nebo slovenském jazyce

peto197601

@peto197601

Já někomu zakazuju psát slovensky? Nepovídej... kde?

michalnew

@michalnew

čítaj po sebe čo píšeš tvoje narážky sú tu neustále,napíšte sem že je to určené len pre občanov ČR a minimálne ja sem už chodiť nebudem

peto197601

Věda a Technika Mládeži

Registrace: 4/2017

@peto197601

1. psal jsem "spíše" a "měli"... ta slova nejsou žádné dogma.... ale to jsme zase u toho chápání textu v cizím jazyce, že?

2. Neustále zde narážím na co? Na Slováky? Koukám, že vztahovačnost/paranoia/uplakanost (nehodící se škrtni) Ti cizí není, protože tohle, co jsem zde napsal jsem napsal prvně.

3. Já za Tebou plakat nebudu, běž...

michalnew

@michalnew

Naštastie to nie je to tvoj web a pokiaľ sa tu informuje o SK veciach sem budem chodiť,že si to napísal prvýkrát je na :))) takéto isté kecy máš už od svojho prvého nicku.

peto197601

@peto197601

1. nikomu jsem nic nezakázal

2. lžeš... nebo mě cituj... nikdy jsem nic takového nepsal, plačko...

Z mé strany vše, je ztráta času "Házet perly sviním"

michalnew

@Zetor25

tvoja obhajoba je od buka do buka . prd tomu rozumiem čo si chcel napísať . pre budúcnosť sa zdrž hlasovania .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@vlado 07

Slovenský písať viem len mne slová ukladá na androide automaticky.Takže niekedy mám aj Preklepy.Ja Som Slovak ale kto si ty takto netuším zase len rypeš do mňa a ani ma nepoznáš.Fakt smutné. :scared:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@michalnew

ty si to absolutne nepochopil co som mu napisal lebo ani ty nerozumies tomu co chcel dotycny povedat
nakoniec skoda slov

vlado 07

@vlado 07

Stále tu nevyplákavam a nerypem do teba ako prvý aj ty nemáš čistú Slovenčinu píšeš,bez diakritiky.Tak nie som ani prvý ani posledný.Pekný víkend. R^

Zetor25

@Zetor25

tvoju reakciu som ocakaval debata s ludmi takto aj psychicky narusenymi je znacne obtiazna az nemozna kritiku neznesu
zijes v tazkej dobe nikto ta lutovat nebude musis sa s tym zmierit poznat ta vobec netuzim

vlado 07

@vlado 07

Ja narušený nie som to len ty zo mňa robíš takého.Začali ste rýpať do nick JanM a ja som sa ho zastal veď má ani nepoznáš ako môžeš vedieť že som psychicky narušený.Keď má ani nepoznáš.P1.iba urážaš a rypeš ako prvý.Koniec debaty s nickom Vlado!,Nemá cenu sa s tebou hádať.Je demokracia tak prestaň hovoriť ľuďom ktorých nepoznáš že sú psychicky narušení.JanM má právo sa opýtať ale po niektorí tu vedia iba urážať a kritizovať. Rv A čo že pozerá VTM ja pozerám RAI,a nehanbím sa za to. R^

Zetor25

Jede to

Ve Firefoxu jede, v Chrome nejede

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra