Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Youtube na LG 47LM620S

Dobrý den, mám starší TV LG 47LM620S r.v.2012. Neporadil by mi někdo, jak nainstalovat do této smart TV youtube_ Zkoušel jsem hledat na googlu, bez výsledku. Zkoušel jsem i LG podporu, tam vzhledem ke stáří TV též neporadili. Třeba Netflix nebo Voyo v ní chodí. Předem děkuji :)

klocpi
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Youtube na LG 47LM620S

youtube tam pôvodne bol ale zrejme vzhľadom k tomu že youtube zaviedol licencovanie tak na tejto starej telke to už asi nikdo neoživí.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Pokud Youtube na staré telce, tak zakoupit Chromecast nebo Android krabičku a pak posílat z telefonu. Cromecast je levnější a funguje celkem dobře.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

K tomu můžu říct, že podobný problém jsem měl na staré Sonce, kde mi napsali, že pro přístroje, vyrobené po roce 2012, ruší podporu YouTube a dailyMotion. Důvodem byl očekávaný přechod z IPv4 na protokol IPv6. Takže to nejspíš nepůjde, nebo dát s rizikem starší OS a zakázat Up-Date, což nemusí fungovat, vzhledem k připojení k Internetu a dalším systémovým věcem. Pokud do toho chceš jít, najdi nějakej patch staršího OS, jinak je riziko že se Ti to po čase zhroutí, v očekávání načasovaného Up-Date, který nepřijde. S Downgradem jsou obecně problémy, To není jako na PC, kde naformátuješ disk a pokračuješ na zelený louce.

MMorous
Registrace: 10/2019

Jednoduché a prosté, externý medial andoid box a je po probléme.
Do preinštalácie FW na TV by som vôbec nešiel. Pri starších TV s ktorými je človek spokojný, pretože fungujú - načo to riešiť, jednoducho a proste nechať tu telku s poctou dožiť.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Díky všem za reakce. Půjdu do toho android boxu. R^

klocpi
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra