![]() |
|
nestahuje se EPG průvodcePřestal se mi stahovat EPG průvodce.Přijímač Technisat Digit ISIO STC. Dělá to někomu také? |
Miloš1
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
problémJe tam jenom hláška "data budou brzy dostupná" |
Miloš1
![]() |
|
Dělá to někomu také?Zobrazí se mi akorát 2 pozice, víc nic. |
Miloš1
![]() |
|
Je to přijímačem.To jsem zvědavý, jak se k tomu postaví Omko. |
Miloš1
![]() |
|
RE: nestahuje se EPG průvodceJak by se melo stavet. Jiste ti vymeni cely prijimac![]() ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: nestahuje se EPG průvodceCo s tím má Omko? To je chyba ze strany provozovatele programu, to se někdy stává, nezbyde ti, než počkat až EPG naběhne...DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: nestahuje se EPG průvodceA na jakem kanalu/pozici to dělá? Na některých není EPG dostupné vůbec.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 130 |
![]() |
|
@Milos1 poďme krok za krokom1/ u ktorého providera nemáš EPG? Skylink, Telly... čo FTA nemecké programy napríklad ZDF, ARD?2/ EPG/SFI list je úplne prázdný? 3/ čo je napísané v MENU-NASTAVENI-KONFIGURACE SYSTEMU-posledný riadok SFI AKTUALIZACE 4/ aké je nastavenie v MENU-NASTAVENI-PROGRAMOVY DENIK aktualizace? čas stahovani? SFI KANAL a čo sa stane keď spustíš sťahovanie v tomto menu ručne? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2Měl jsem možnost zkusit jiný přijímača tam to je v pořádku. Mám pouze 2 řádky EPG a potom je to prázdné. Dělá mi to jak v pozemní televizi, tak i u satelitu. |
Miloš1
![]() |
|
MilosMilosi a to ti zacalo delat najednou z niceho nic?Nedavas info o nastavenich ani co se stane kdyz pustis vyhledavani rucne z menu takze ti tezko muzu pomoct. Prijimaci nebude samozrejme nic, potrebuje bud skontrolovat nastaveni nebo pri nejhorsim flash reset protoze treba zustalo nekde v parametrech neco viset. Az si to rozmyslis tak te treba muzu navigovat pokud s tim neumis. Navod na obnoveni sw a obnoveni programu ze zalohy najdes na jinem foru. Dej do vyhledavace Tipy a triky pro Technisaty |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Už to běží. |
Miloš1
![]() |
|
miloša můžeš prozradit co jsi s tím provedl?Víš, ony postupy, které jsou v Tipoch a trikoch pre Technisaty jsou tam proto, protože sbírám všechny možné problémy s Technisaty a dávám do triků řešení které pomohlo - buď od komunity majitelů Technisat nebo tím, že jsem je odzkoušel na vlastním přijímači. Takže by jsi třeba mohl pomoct někomu do budoucna. Díky za info. |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Nic jsem s tím nedělal. Nejdříve jsemzkusil náhradní settop box. To bylo v pořádku. Dnes jsem zkusil ten problémový a bylo to v pořádku. Tak nevím, jestli něco měnili na vysílačích. Neumím si to vysvětlit. |
Miloš1
![]() |
|
milošok, díky za správu.neumím říct zda se něco dělo na DVB-T v ČR protože nepříjimám ale Skylink i Telly/Digi EPG jelo včera v pořádku a nikde se nic neměnilo. Pokud by si mi poslal co bylo v menu tvého přijímače MENU-NASTAVENI-KONFIGURACE SYSTEMU-posledný riadok SFI AKTUALIZACE nebo spustil ručně stažení EPG a dal reakci systému, mohli jsme příčinu snad odhalit. |
Dagy2
![]() |
|
![]() |