Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Tv Panasonic a Skylink live.sk

Zdravím, neví někdo jak na nové tv Panasonic nastavit Skylink live.Sk,je tam pouze aplikace cz, ta funguje normálně ale při čtení toho QR kódu u sk verze to napíše myslím not recognize, prohledal jsem vše a žádný přesný postup jsem nenalezl, Skylink expert na lince nepřekvapil a neměl tušení, díky moc za případné reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@Anubis

....
"" Skylink expert na lince nepřekvapil a neměl tušení... ""

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Za tohle Skylink zdražoval již několikrát SERPO,jak říkal Glisník "za zkvalitnění služeb na lince podpory ".Nevím,jestli si dělá z lidí srandu,ale vypadá to,že jo ... :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE:...

o aky model sa presne jedna ?

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

55hx940
Diky

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

RE:...

v rychlosti som pozrel podporu od Skylink Live TV ma, dokonca to i testovali v neakych recenziach

musis niekde robit chybu

"Tradičně výbornou Skylink Live TV, která nezklamala ani zde (přihlásíte se velice jednoduše přes mobil a QR kód)"

... bohuzial nevlastnim Panasonic, ale robil som to na Samsungu a tiez som sa s tym chvilu na mobile musel vyhrat ...

zacni to robit nanovo, niekde si urobil chybu

vsetko dobre

alfasex

...RE

https://m7cdn.io/freesatsk/pdf/Skylink-LTV-aktivacia-inteligentna-TV-SK.pdf

https://www.skylink.sk/doc/download_file/livetv_sk-80.pdf

--- viac nehelfnem

alfasex

@all

U cz verze to funguje perfektně ale u sk se přes ten qr kód nedostanu :-/

Anubis

@Anubis

A ono to nejde přes přihlašovací udaje jak na android tv ? Dřív to bylo jen přes qr kod , ale ted to jde i přes přihlašovací udaje.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: Tv Panasonic a Skylink live.sk

Potvrzuji. Habr má pravdu. Nyní funguje jak qr kod, tak i přihlašovací údaje v TV. Oboje bez závad. Hezké svátky.

neuzil
Registrace: 7/2009

@Anubis

skylinklive je aplikace primo v tv a kdyz ne tak si ji tam muzes stahnout,a ta app je asi pro vsechny zeme,vyjede seznam programu i nemecko atd,prihlasoval jsem se prihlasovacima udajema pres browser,zadnej QR kod,a fungovalo to,pak jsem to smazal prtz to byl hnus a cpalo se mi ten skylink pak vsude. :))) si myslim ze kdyz se prihlasis do ceske verze se slovenskou kartou otevre se ti slovensky rozsah programu.

kristian1
Registrace: 7/2016

@Anubis

jeste se te tedy zeptam,ses s tim HX940 spokojeny, predevsim co se tyka obrazu na skylinku A3 a fta A1 ? dekuji

kristian1

Ja mám síce Samsung, ale na každú krajinu (CZ a SK) v nej mám osobitnú aplikáciu. Pre českú verziu Skylink CZ a pre slovenskú Skylink SK. Asi pre prihlásenie sa do slovenskej verzie musíš stiahnuť aplikáciu Skylink SK a v nej skenovať QR kód.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

jenze do panasoniku nic ciziho co neni v seznamu nestahne.!

kristian1

To som nevedel. Tak to má blbé.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

ted jsem se na to dival,skylink.sk neni v seznamu. pres browser najdu sk verzi ale do zakaznicke zony uz mi to pise v cestine. a to je divny. prece nemaji na slovensku jinou verzi soft televize. ten panasonic E se dela pro celou evropu,mimo britanie.

kristian1

kristian1

pocuj, ked si prvy krat spustal TV

nemal si tam nahodou vyber regionu ? ... ci nahodou si nezadal CR miesto SK (mozno varim z vody) ale predsa len ... ci v nastaveni TV nie je moznost vybrat krajinu...

alfasex

@alfasex

tak to uz si nepamatuju,ale mozna ano,mozna je to stejne jako u sat stb,
takze pokud by anubis dal tovarko a vybral sk tak bude mit vsechny aplikace povolene na sk, ale to on asi nechce,on chce jet oba regiony najednou tak jako na karte,no me tam v te cz verzi vylezl seznam programu i sousednich statu.
tak ted otazka jestli v tv mohou jet soubezne obe verze ?

kristian1

@all

Díky všem za reakce, mám svůj oblíbený android box s aplikacemi ,kde mě vše funguje jak má , šlo mě spíše o to přijít na kloub tomu proč to nejde na té tv když se tím chlubí, taky mě to napadlo s tou úvodní instalací ale nechce se mě znovu vše nastavovat.
@kristian1
Obraz ze satelitu je super, spokojenost a na Netflixu a uhd rekordéru je to nádhera , včera jsem si pustil Pána prstenů ve 4k, zvuk na Onkyu v Dolby Atmos a bylo to parádní R^

Anubis

@alfasex

Tak jsem si s tím dal práci a tv jsem přeinstaloval,je potřeba nastavit jako výchozí region Slovensko a vše funguje ok, pak ale samozřejmě zase nefunguje cz verze , možná bych to měl poslat na Skylink aby tu informaci mohli dávat dál až se někdo další bude ptát :laughing:

Anubis

Dobrá informácia pre majiteľov Panáka, ale je to nie veľmi rozumné riešenie od vývojárov Panasonic. :((

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

Neviem či to bude fungovať na Panasonicu , ale mne na LG a Philipsu stačilo zmeniť v nastaveniach región (krajinu)aj bez továrka a zostali obe verzie Skylink live. Jediná malá nevýhoda ,že aktualizáciu aplikácie (na ktorú ma upozorní) musím vždy meniť región. Skús spraviť aj tento pokus ak to u tejto telky pôjde.

RATOS
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra