![]() |
|
Velmi špatná kvalita obrazu JimJam a dalších SDSkylink by měl všechny SD vypnout nebo je pouštět kvalitněji. Děckám 3 a 6 let jsem pustil JimJam (statečná autíčka) pouze na 42" TV a první co jsem od nich slyšel bylo že ten obraz je rozmazaný! Díval jsem se a je to fakt hrůza. Na Youtube je kvalita pohádek mnohem lepší! A to si chci pořídit 65" telku! Skylink by s kvalitou SD mazanic měl něco dělat protože HD je dnes už standart a SD přežitek..![]() DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
RE: Velmi špatná kvalita obrazu JimJam a další...veru aj ja som si to všimol na niektorých sd programoch na nových tp, je to ozaj na zamyslenie.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 305 |
![]() |
|
RE: Velmi špatná kvalita obrazu JimJam a další...Přijde mi, že JimJam je přeborníkem v nekvalitním obrazu a to i na různých streamech, co jsem kdy měl. Naštěstí nespadám do cílové kategorie. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 352 |
![]() |
|
RE: Velmi špatná kvalita obrazu JimJam a další...Děcka chtějí jen JimJam, tak jim to občas pustím at neotravují ale je to tak zkazit si oči. SKYLINK radost se dívat![]() ![]() DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
Re:Jim JamThor 0,8 Freesat, telekom, digi - 1,7 Mbit audio 128 KbEutelsat 16E, antik, Orange - 2,1 Mbit audio 160 Kb Astra 23,5E skylink - 1,8 Mbit audio 160 Kb Posledné údaje z digitalbitrate - info len pre kritikov "Skylinku" |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
CT1 HD SKYLINK - nyní katastrofální kvalitaTed se dívam na CT1 HD, katastrofalní kvalita obrazu přes SKYLINK. Přes DVBT to jde mnohem líp.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
CT1 HD SKYLINK - nyní katastrofální kvalitaZajímalo by mě jestli to v této brutus kvalitě dostávají přímo z AMC. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
CT1 HD SKYLINK - nyní katastrofální kvalitaMožná šetří birrate na to AMC HD co budou v lednu překlápět.Jim Jam nebyl nikdy žádná sláva ale poslední dobou je i SLAGR UHD proti Jim Jamu ![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Velmi špatná kvalita obrazu JimJam a další...to su 40 rocne zabery, co cakate?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@Juripred niekoľkými mesiacmi som tu dal podobné porovnanie ako píšeš. Vtedy mi tu satelitní guru vysvetlili, že dátový tok nemá nič spoločné s kvalitou/rozmazanosťou obrazu.![]() ale vtedy tie toky pre konkrétne programy vychádzali dosť inak a div sa svete v prospech iných satelitov než 23.5E. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Velmi špatná kvalita obrazu JimJam a další...Porovnavate cisla, ktera jsou nesrovnatelna. Proste michate hrusky a jablka. Na kvalitu obrazu ma vliv velmi mnoho faktoru, bitrate je jenom jeden z nich. Typ encoderu, verze firmwaru(!) encoderu, vlastni nastaveni, pouzita komprese atd atd. U tohoto konkretniho programu se domnivam, ze takovyto hnus leze uz ze zdroje, takze s s tim zadny operator nic neudela.Navic na to ma vliv kvalita zobrazovace, ano lide nevi co s prachama a kupuji cim dal vetsi placky a cpou do toho SD vysilani a koukaji na to zblizka a pak se divi ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Velmi špatná kvalita obrazu JimJam a další..."Čím víc palců, tím víc Adidas." |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 352 |
![]() |
|
@F4turboMáš pravdu ale jen opravdu malou.. I na 75" telce a to světe div se ,může být kvalita obrazu přes Skylink naprosto famozní.. Ale bohužel daleko častěji je k pláči.. Mnohokrát je obraz starého filmu na ČT2 daleko víc koukatelný než hlavní zprávy na ČT1.. Dále Prima News prý nejmodernéjší studio.. A výsledný obraz?![]() ![]() |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
![]() |