![]() |
|
CCcam.prioAhoj,CCcam.prio se ukládá na místo jako je oscam.server ? Má nějaký zvláštní atribut nebo je to jedno ? Nějak mi to nefunguje co má. Octagom 8008. díky, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: CCcam.priomyšleno /etc/tuxbox/config/oscam-stable/Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: CCcam.prioa web oscamu ti nefunguje.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
CCcam.prioMáš v tom trochu zmatek.Používáš oscam nebo cccam?Jsem trochu zmaten. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
agamonpoužívám oscamVždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: CCcam.prioCCcam.prio je pre cccam nie oscam |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: CCcam.prioV Oscame je obdoba cccam.prio súbor oscam.dvbapi. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
RE: CCcam.priove kterém adresáři jsou konfigurační soubory je dáno spouštěcím příkazem oscamu, který může být u různých image různý a koneckonců si ho každý může vytvořit jaký chce. Jak nejjednodušeji zjistit, z kterého adresáře bere oscam konfiguraci?Dá se to zjistit telnetem a příkazem ps - kde uvidíte, co běží a jak byl oscam spuštěn. Dá se to najít ve spouštěcím skriptu (ale ty se myslím liší u různých image, tak to není úplně snadné), když je povolený webif dá se to zjistit browserem v kolonce Files. Možná jsou lepší cesty, já znám tyhle. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: CCcam.priodíky chlapi za pomoc, já se v tom topím....zkusil jsem oscam.dvbapi nacpat daty, ale stále to co potřebuji nejede mějte se a hodně zdraví přeji Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: CCcam.prioTěžko Ti někdo poradí,když neví o co Ti jde. |
agamon
![]() |
|
agamonveřejně to tu nejde napsat, ale asi tušíš o co mi jde, zkouším rozchodit nějakou UHD stanici, ale nedaří se.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: CCcam.prioTak název snad můžeš říct,ne. |
agamon
![]() |
|
@agamonČoho názov? Pstroša?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
peterskTak jediné co jsem pochopil je to,že chce sledovat nějaký uhd kanál a není schopný si ho nastavit. |
agamon
![]() |
|
agamondsprávně, jak píše peterskuž to vzdávám, stejně nemám UHD TV ale jenom to zkouším do budoucna Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: CCcam.priooscam ti poskytuje dokonalý log, abys viděl, co se děje |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
![]() |