Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Trvaly ban Protein

Protein dostal trvaly ban za to, ze si udelal srandu ze slovenskeho hokeje. Tohle je nenormalni, co se tu uz deje. Cenzura, jak nekde za komunistu. Divim se, ze sem nekdo jeste chodi. Vzhled fora z roku 2006 a navic normalni bonzacka sra.ka. Ubozaci.

Ondrasek
Registrace: 1/2020
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

@Ondrasek

Tak jsi si taky plivnul a můžeš jít spinkat.. Někteří jedinci si neuvědomují, že majitel webu má plné právo rozhodovat v souladu s pravidly diskuze, které jsou zde celkem benevolentní, ale vše má své hranice. Nelíbí?! Nikdo tě tady nedrží řetězem a můžeš jít plkat někam jinam.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

RE: Trvaly ban Protein

to by me teda zajimalo za co ten banan dostal. nic tak strasnyho tady nenapsal. a s tim ze je v hokeji a sportu obecne korupce a protekce ma samozrejme pravdu. bylo to tak pred 30ti lety a je to tak stale. a pochybuju ze za dalsich 30 let uz to nebude. pokud teda bude jeste sport s zivymi lidmi.

kristian1
Registrace: 7/2016

jj. staci tu neco zkritizovat tak davaji trvaly ban. je videt ze majitele ne jen teto stranky rozdavaji adminovani kde jaky individium. bych zakazal trvale bany neli bych uplne zakazal jakoukoliv cenzuru v celem svete.

love64
Registrace: 9/2020

takove jako scruffy bych zprovodil ze sveta a vsem adminum ublizil jejich nejblizsim pak bych si uzival jak se pak jim bude rozdavat bany.

love64
Registrace: 9/2020

@Ondrasek

Souhlas , bohužel cenzůra bude neustále vzkvétat , neb od toho jsou cenzoři ( zrůdy ) placeni a na názory slušných lidí nebude nikdo zvědav ! Jednou jsem se zaregistroval ( tady ), jednou jsem se na něco zeptal , hnusné reakce hnusáků mě odradili a jenom jsem " četl" , což mi také v něčem pomohlo , ale dnešní přihlášení je poslední , neb mě smáznou , což mě oproti šmejdům zde přispívajím a cenzorům tohoto " nic " bude docela hřáti dlouho !Takže hnusáci parabolizáci , vyližte si i v roce 2021 vše , co uznáte za vhodné !

jirka46
Registrace: 2/2018

@Scruffy

Nejde o majitele , ale o soudnost , kterou tady postrádají nejenom cenzoři , ale i takový mudrcové na úrovni , kterým ty jsi samozřejmě až na tom posledním místě !

jirka46

@love64

Přeji vše dobré Love64 nejen o Vánocích , zlo bude vládnout a na rady i tady na parrabole se každý slušný člověk nebude mít šanci ani vy ..

jirka46

@Ondrasek

Tady se nikdo nic nedozví a za pravdu býti ještě na pranýři zlotřilých cenzorů , to se fakt nevyplatí ! Ať žijí fóra pravdy a moudrosti !

jirka46

@jirka46

Se divím že nemáš ban. Lol :laughing: :laughing: :laughing:

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Scruffy

Jo ty ..... ale kdyby ne nás tak neni diskuzni fórum. :lookaround: OMG.

Digi Tv top platforma

satmana

@Ondrasek

Ve všem souhlas....

Scruffymu asi imponují diktátoři typu Bureš, kteří "řídí stát jako firmu" a budou za lůzu rozhodovat, co je zbytné pro život... aneb když se mi pokazí zip na bundě, budu mrznout, protože opravny oděvů nejedou a novou si nekoupím. Když mi odejde pračka, peru v ruce, jako v 19 století?

Naštěstí mohu koupit hračku čoklovi a sám si mohu pořídit kvér

michalnew
Registrace: 3/2019

redakce

Pokud jste dali ban za srandu ze sk. hokeje, nechcete to přehodnotit ?
To by jste potom museli dávat bany za to že si tu dělají srandu ze sat. operátorů, IPTV poskytovatelů, různých tv stanic. Ale v tom případě by ztrácel smysl fóra. Pak by z tohoto webu by stala pouze infor. stránka zcela suchá a nezajímavá. A pro odlehčení. Opravdu čekám až v této republice zakážou div. hru J. Cimrmana Vizionář. Citace věty. "A ten CIGÁN mi běhá po hospodě z nožem v zádech"

kolenáč
Registrace: 4/2010

@kolenac

Lol. To nemá chybu.

Digi Tv top platforma

satmana

... uzavrite tuto temu

ktovie preco si ja sem nechodim robit srandu :8) ... to su argumenty to su argumenty

fakt ludia sa zamyslite ... s cim argumentujete ... Mr.Protein ma moznost kontaktovat redakciu, a moze si zacat sypat popol na hlavu

nebude ani prvy ani posledny...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: Ondrasek spamujes, ale to je len taka drobnost

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

Zde nejde o Proteina, ale o princip svobody slova, daná ústavou této republiky.

kolenáč
Registrace: 4/2010

Epileptické projevy

Do satelitního fóra nepatří,spíše se hodí k manifestacím😏😗

korkoran
Registrace: 10/2006

@kolenáč

co to tady píšeš za pohádky??
Tady to je forum a MAJITEL tohoto fora si určil nějaká pravidla která chce dodržovat -tak si je zopakuj a nehaž tady svobodou slova.
skus říct cajtovi že je de.b.l ču.r.k v,ůl a uvidíš co ti provede a pak mu můžeš říct že je svoboda slova daná ústavou.
tady jsou holt určená nějaká pravidla a ty se mají dodržovat,nehledě že admini jsou dost benevolentní.
hofgh

slávista
Registrace: 11/2010

Přečtěte si jeho oslovení v Eurosport tenis. Chápu, že někdo utápí během svítků deprese v alkoholu, ale ať je aspoň soudný a neleze sem, než hladina klesne aspoň na 1 promile.

F4turbo
Registrace: 4/2019

@Ondrasek

Napřed si zjisti, za co ten banán dostel.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@F4turbo

Oslovení "gumolit" je vulgární? Kdo tak rozhodl? Který Fuhrer?

michalnew

PROTEIN tu mal a má vytvorenych minimalne 10 profilov....už na všetkych 9 dostal asi ban a určite to nebolo pre nejaky hokej...tento Ondrasek je pravdepodobne zas on...prečo by sa záhadne nejaky ondrasek zaujmal o človeka,ktory tu stale riešil ten tenis,hokej a robil si z vela ludí srandu...predpokladám že za 5 dní je spat s dalším profilom

jožko

@jožko

Potom měl mít uveden jako důvod bloku bod 4 Pravidel, nikoliv bod 1, takže Tvůj argument byť by mohl mít sebeblíž k pravdě neobstojí

michalnew

@michalnew

ved ja nehovorím,že dostal ban za P4..tie vela krát dostal na inych profilov...tento dostal za P1.čiže:kohokoliv urážet, pomlouvat, vyhrožovat, vyjadřovat se hrubě, vulgárně,nedodržovat pokyny moderátorů...a kedže dostal trvaly ban a nie dočasny,tak moderatorovi už s nim dostal trpezlivost...keby som ti ukazal sukromnu spravu čo mi pisal z ineho profilu cca pred 6 mesiacmi,tak odpadneš..on tu je už stará firma a dá sa vždy lahko odhalit..ako som písal predpokladam za 5 dni je spat s novym profilom..

jožko

Precital som si diskusne prispevky a musim skonstatovat iba jedno:
Viaceri (Ondrasek, love64,jirka46, michanew, satmana, kolenac a dalsi) si pletu pojmy demokracia a anarchia.
Mozno je to len ich vekom, mozno obdivom k Che Guevarovi, mozno iba nevedomostou, ja neviem. Faktom je, ze rebeluju za anarchiu a neuznavaju (skoro) ziadne principy demokracie.

romanss
Registrace: 7/2018

@jožko

Pokud je to tak, v tom případě OK.... a psát někomu podlé SZ, to je v mých očích hodně laciné a plytké

michalnew
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra