![]() |
|
IPTV box akú značkuporadí niekto dobrý,rýchly IPTV box...ja som moc v obraze neni...dikes |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 211 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuPopozeraj po boxe s chipsetom S922X.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@nick211Pokud Ti jde o kychlost a stabilitu, vyhni se čínským drekům na klasickém Androidu a kup si Xiamí Mi TV Box S s licencovaným Android TV. Koupil jsem papírově mnohem silnější tuhle Čínu na Rockchipu a letěl do garáže po 30 minutách.... Potom jsem za 1200 koupil to Xiaomi a do garáže naopak letěl E2 Xtrend 8000, kde jsem doposud IPTV a multimédia pouštěl.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
opravaMěl jsem samozřejmě na mysli XiAomi :-) |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuporscha... |
love64
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
MichaleProsím Tě, kde máš garáž? /kvůli tomu xtrendu/...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanPokud jej chceš koupit, stačí napsat |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuOkrem iných mám overený android box H96 MAX 8K ULTRA HD s čipom S905X3. Kúpiť sa dá od 4O do 50 €. Je veľmi rýchly a poskytuje vynikajúci obraz. Zastaralý nebude ani o 5 rokov, keď sa o vysielaní v 8K rozlíšení bude možno len uvažovať. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuTanix TX3, lacny, rychly, spolahlivy. Moznost instalacie alternativneho softu.![]() |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkupáni dakujem všetkým za príspevky...pomohli ste mi..srdečná vdaka |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuBeelink GT king![]() |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkua mohli by jste poradit nejakou spolehlivou a funkcni iptv primo od dodavatele bez nejakeho prekupnika ? uz se tu o tom mluvilo vickrat ale funkcni a spolehlivou jsem zatim nenasel. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Skylink Live, Magio Go |
michalnew
![]() |
|
@michalnewno to si delas ..... ?!![]() mimo toho ze skylinklive je sh.t! |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Každý satelitní provider má svou IPTV službu (Cyfra, NTV+, Digi)..... |
michalnew
![]() |
|
@kristian1Já narozdíl od Tebe psaný text "primo od dodavatele bez nejakeho prekupnika" chápu... |
michalnew
![]() |
|
@michalnewale ja jsem nikde nemluvil o satelitnim providerovi nybrz pouze o iptv.! |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Máš dvě možnosti.... buďto si koupit IPTV od satelitního provideru (bývají bez závazku satelitního příjmu), nebo existují služby jako Sledováni TV, KUKI, Lepší TV... ze zahraničních Kartina TV, Ipla PL... |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkunerikej ze mi nerozumis!? mluvim tu o zahranicni iptv. zadny kuki a podobny s.a.k. bohuzel jsem si ted obnovil predplatne na localiptv a je to jeste horsi nez predtim,uz tam i spousta programu chybi,a je to prave pres prekupnika,i presto ze je to objednane z ofiko stranky,a servis samozrejme nic nevyresi. proto se ptam na nejakou vyzkousenou,overenou,funkcni. |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Odpovedel sis sam.... Sluzby jako Local IPTV jsou vzdy na bazi (kulantne receno) prekupnictvi, navic nelegalni... Dal jsem Ti navrhy dvou spickovych zahranicnich IPTV (Ipla, Kartina), ktere jsou na legalnim zaklade, tzn nikoliv "vyloupene" linky, ktere nazyvas "od prekupnika"... odpovidam na to, na co ses ptal... |
michalnew
![]() |
|
@kristian1Pokud chces IPTV se spickovou kvalitou, zapomen na sluzby typu "15000 kanalu" ala (Local IPTV apod..)... Hledej, neni v mem zajmu sirit muj zdroj, blizsi kosile nez kabat... taky jsem si to nasel sam |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuJaaj ako dobre čítať, že ako ponúkate tie (nevhodné slovo)![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@michalnewvim ze jsi tu psal o nejake sluzbe s 500 programy ale to pravdepodobne nebude splnovat me pozadavky,stejne jako kartina nebo ipla. |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Pak je potřeba se zamyslet nad reálností svých požadavků... Z mé strany vše, jdu se (prostřednictvím svého IPTV) věnovat sledování volných jízd žen na Mistrovství Ruska krasobruslení (Full HD 22 Mbps), poté Arsenal - Chelsea z téhož zdroje na polském C+ 4k (3840x2160, 26 Mbps) |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuTeď testuji box MECOOL K5, Android 9.0, CPU Amlogic S905X3, 2/16GB, T2/C/S2, H.265, podpora až 4K. Zkoušel jsem satelit Skylink (umí OSCam připojení) tak jejich aplikaci, O2 sport (v nabídce je jen SK verze, český program však umí, balíček "sport"). Pak přehrávání filmů z NASu a KODI (StreamCinema CZ/SK). Vše zatím bez problémů zvládá. Cena (na ALI) 50-65USD dle případného dalšího ovladače (AirMouse) a obchodníka. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: IPTV box akú značkuFormuler GTV.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |