![]() |
|
Princezna ze mlejna na Nově HD v SDJe to možné, že Nova odvysílala tuto pohádku v SD ? Nebo se mi to zdá ?![]() |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDNó to je tedy fakt neštěstí koukat na Vánoce na TV nova![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDNejblbější pohádka na světe v SD? Žádný problém...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDTak je s roku 1994 ,tak nevím čemu se divíte. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDTrochu jsem se nudil a tak tohle téma a zvědavost kdo co napíše![]() |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
tak tato...tak tato "pohádka"se panu Troškovi trošku nepovedla - hrozná stupidita....![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDNa filmy a pohádky koukám maximálně na ČT. Chci si to užít a ne se nechat rušit stupidní reklamou. Jinak to řeším pomocí internetu.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 769 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDNova vysílá seriálovou verzi Princezny ze mlejna 2, která nikdy do HD převedena nebyla. Filmovou HD verzi jen vysílá ČT.Podobná je situace u Chobotnic z II.patra, kdy na ČT běží původní remasterovaný seriál, kdyžto Nova vysílá v SD filmovou verzi. Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDA kedy bude liquere nikde som to v programe zatial nevidel.....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDno ja mam ted telly a koukam na filmy na ceskych stanicich v HD a i nove filmy by meli byt v hd ale vubec se mi nezda ze bych koukal v hd protoze jsou dost rozmazane. proste vaichni šidi kde se da a vubec nigdo nedba na kvalite. holt zijeme v male zumpe kde vsichni si mysli ze klienti jsou homelessaci. |
love64
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
@KamilAle Princezna za mlejna, Princezna za mlejna 2 dávala Česká televize, ne Nova |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDVeď je to prosté - TV Nova nechce platiť prachy za remastrovanú verziu rozprávok (podobná situácia je/bola aj na Slovensku), pretože remasterig platil štát, t.j. štátna TV má právo odvysielať tieto nové HD verzie, súkromné TV si za to musia opäť zaplatiť.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 012 |
![]() |
|
@jamess96Jediná věc, která se Troškovi povedla se jmenuje Bota jménem Melichar. Nic lepšího už tenhle pán nenatočil.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
MeduzkaSlunce seno byli taky hezké, hlavně tedy první díl. Tam to držela především geniální herečka Helena Růžičková.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonJako dítě jsem SSJ miloval. Z videopůjčovny to pak po roce 85 za 10-15Kč byl u nás nejpůjčovanější titul. Oprostím-li se od nostalgie, a projedu si jeho porevoluční tvorbu tzv. na jednobrdo, vychází mi Bota jako jeho majstrštyk. V mysli národa je SSJ, a pokračování, ceněno asi vysoko, to asi nezpochybním a respektuju to. Věřím, že shlédnout shlédnout Babovřesky (není to SS 4-6?) se mi doufám nikdy nepodaří. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@SaxonDá se vyloučit že jsi nejvštši (nevhodné slovo) ? |
jirka46
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Jirka46Ano. Na tebe nemám.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDUž v době kdy jsem mohli u Skylinku sledovat všechny slovenské programy jsem se přesvědčil,že skupina Nova občas vysílala SD verze i u novějších filmů,které měly u sousedů v HD.Svoje podezření jsem si vždy potvrdil v Tv programu na tomto webu,kde jsou HD programy označeny.K panu Troškovi musím podotknout,že se mi líbila i pohádka Čertoviny. Letos jsem trávil dva měsíce mimo domov a jediné co tam za tu dobu tak běželo v kině bylo Čertí brko.Ač pohádka nemá vysoké hodnocení ode mě má maximum i za nádhernou lokaci. Nynější pohádkovou jedničkou je u mě ale film Hodinářův učeň který režírovala Jitka Rudolfová. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Princezna ze mlejna na Nově HD v SDZato Popelku na štědrý den pustila ČT snad z původní VHS a ten upscale tam šel jasně vidět. Co je jednou natočeno v SD, to nebude v lepší kvalitě ani kdyby se vysílalo ve 30K. Jsem zvědavej jsetli budeme takhle ohrnovat nos nad HD až se rozšíří UHD.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
@JanMPopelka se samozřejmě nenatáčela v SD, ale normálně na 35mm film. Pro nové Bluray vydání se dokonce znovu skenovala ve 4K, na ČT však běží starší HD přepis (a podle mě horší), který je znám i z německého Bluray, porovnání zde: https://caps-a-holic.com/c.php?d1=9677&d2=9678&c=3902 |
mrsalieri
Registrace: 7/2017 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@JanMNič v zlom, ale vidím, že nemáš prehľad.Tu je maličké "nakopnutie": https://www.tvnoviny.sk/soubiz/1752600_tri-oriesky-pre-popolusku-ako-ste-ich-este-nevideli.-tu-je-vylepsena-verzia VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@JanMNa německých programech letos běží Tři oříšky pro Popelku 19krát. Verze kterou uvedla letos na Štědrý den ARD - Das Erste byla vynikající. |
Yves
![]() |
|
@love64No a co je na tom divného? Napřed se to v HD musí také natočit. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákMyslím si, že pri opravách/čistení filmových klientov kinematografie sa myslí aj na to, aby konečný výsledok bol min. v HD rozlíšení.Ale ešte raz zopakujem, televízie šetria, podľa môjho názoru, strašia verzia nejakého filmu bude určite lacnejšia, ako nová remastrovaná v HD rozlíšení. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
Filmové pohádkyMusím se opravit ta nová pohádka na které jsem byl v kině a která se mi moc líbila se jmenuje Zakleté pírko. Režíroval ji pan Troška a v budoucnu ji uvede Tv Prima.Čertí brko režíroval Marek Najbrt. |
Yves
![]() |
|
@JanMMáš samozřejmě pravdu.Ale nějak to nesouhlasí s pár jedinci,kteří tady tvrdí,že třeba satelitní kvalitnější přijímač UHD to upscaluje a z té SD patlanice vykouzlí pomalu HD.Já tvrdím,že je to samozřejmě nesmysl na entou.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |