![]() |
|
Viaccess Orca Cam modul SkyLink a hláškyVedel by mi niekto poradiť ako vypnúť ERROR Messages v module Viaccess 702 od Skylinku ? Mám ho v prijimači Gosat 7050 v CI šachte. V originál Irdete čitačke mám tiež kartu Skylink. Irdeto je slovenská a Viaccess je česká. Vypisuje modul chybové hlášky. Neviem ako to vypnúť. Geografické omezení programu a podobne...... |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam modul SkyLink a hláškySkylinku vyrvat parabolu ze zdi jen hyzdí barák a na dnešní dobu zastaralá služba![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam modul SkyLink a hláškyMožná v místech, kde je internet na optice. A jinde bych ji nechal na zdi. Vlastně bych ji na zdi nechal všude - furt je to nejstabilnější příjem pro složitou dobu, kdy možná hodně věcí nebude fungovat, jak jsme byli zvyklí. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@lglbja by som doporučil používať bodky a čiarky . mobil ich má .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam modul SkyLink a hláškyMal som taký istý prijímač v čitačke sk a v module cz, len som mal modul smit a nedalo sa to vôbec vypnúť.Stále to vyskakovalo pri prepnuti .Ale keď som modul vložil do Tv sony tak sa to už dalo vypnúť.Možno to robí preto že su tam dve karty sám prijímač. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam modul SkyLink a hláškyHlášky se dají vypnout v menu modulu. Nastavení-Popup-DeaktivovatDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
@AntošSuper , ďakujem za radu. |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
![]() |