Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Canal+ Domo

Zajímalo by mne jestli to vůbec někdo sleduje? Hury bury, kde nic tu nic. Za mne Rv program.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Canal+ Domo

Od naladenia som ho nepozeral, ale niekto to mozno sleduje.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Sledoval som ho tak 14 dní.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

taková kategorie Failivinku,TLC,barandova,8😆🤔🤨ale ženy mají jiný názory . :(( :((

korkoran
Registrace: 10/2006

@satmana

satmana ja mat tvoje problémy .... niekto nepozerá sport jak je rok dlhy a co ???

eric147
Registrace: 6/2016

@satmana

Když chceš sport musíš k Telly a né být u Skylinku. Se ti divím, že to nevíš.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@satmana

Mám ho síce predplatený v balíku, ale pre vyššie zabezpečenie to nechytám a čo tam vlastne dávajú?

PeMa
Registrace: 2/2011

@PeMa

Diváci mohou na nové lokalizované stanici očekávat pořady a tipy, jak renovovat kuchyň, ložnici či obývací pokoj. Pomůže také vybrat nejlepší nemovitost za nejlepší cenu ale i pomůže proměnou nemovitostí před prodejem.. K nezaplacení. :laughing:

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@kolenáč

Když chceš sport, musíš k T-mobilu a ne k Telly. Absence DS3 mi plně vynahradí Sport 1 a 2. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

Aha, takže niečo ako TV5 Monde Style HD čo pozerám na Badru. Tam to vysielajú voľne. Tak som o nič neprišiel...

PeMa
Registrace: 2/2011

@kolenáč

Opravdu? Já třeba chci sport, který u Telly není. Takže tvoje rada je tak nějak vedle. ;) On totiž sport není jen fotbal.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

@Scruffy

Taky díky tomu, manželce a covidu,jsem za poslední 3-4měsíce nakoupil,sešrouboval 2skříně,2komody,2police,postel ,neměl jsem kam utéct😖😫😩

korkoran

domo arigatto domo...domo

love64
Registrace: 9/2020

Lidi, kteří si i na pověšení obrázku na zeď musí objednat firmu, s největší pravděpodobností neosloví. Pro mě má jediné mínus. Polské pořady nejsou tak vizuálně líbivé, jako třeba ty na Hobby TV.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Tellyman a teba to čo trápi tam si zapni amc networks

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Canal+ Domo

Nabídku providera nemusíte sledovat (majitelé to vůbec nezajímá), důležité je pro ně, že posíláte jim penízky na jejich účet :laughing: Sledovanost a nabídka programů je na posledním místě jejich zájmů .... :-/

mini
Registrace: 7/2009

Ja som svoje sklamanie z kanalu Canal+ Domo sice este neprejavil verejne, ale mam ho.
Vraj "vyvazene". A pritom vecer tam ide iba varenie. Po par dnoch som to dal z Favorite prec. Pokladam to za dalsi prizemny balast Skylink. Dalsie minus pre Skylink.

romanss
Registrace: 7/2018

Kdo neví,o co přichází,může zkouknout stream v polštině.Tenhle se navíc často seká :) http://185.71.64.115:1997/notmenem3FZAFsqfqczf/azdcdfaefafsFAfzad/53050

jerzy
Registrace: 7/2008

@mini

100 bodů pro tebe👍. A další top program v nabídce Skylink Live Tv, program Fuel Tv, totálně top program. Audio Eng🤣.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

extra nabídka fta kanálů

Koukám,že v digitálu je jako nabídka od skylinku hromada volně fta dostupných i německých kanálů.Že by chlouba cizím peřím,není to bl.é?? za to vybírat serpop.?.😏😏

korkoran

Taky se mi to nelíbí, ale je to běžné i u jiných provozovatelů. Jiní, hlavně IPTV operátoři honí zase počty stanic započítáváním SD a HD verzí zvlášť, nebo zařazováním hořících krbů, hrajících se kočiček, vodopádů, pláží a podobných skvostů.

F4turbo

Varenie nesledujem,ale zbytok celkom ujde. Poľsko je nám určite bližšie, než to americké lepenie domov z dreva a papieru.

Maryx
Registrace: 1/2018

A podla oznamenia Skylink sa k nam blizi dalsie perla ducha - Canal+ Telenovely.
Jednoducho Maria. Turecko a Mexiko vivat! Nemate niekto 256. cast VIII serie, ako ide Juan na WC? Nejako mi usla a chyba mi...

romanss
Registrace: 7/2018

Celkem chápu, že lokalizují napřed programy, kde je jednodušší nákup vysílacích práv. Na rozdíl od sportu, filmů, seriálů...

F4turbo

Jo jo canal+domo exkluzivní novinka na h.. Ještě lepší bude canal+novel. Rv Aspoň spektrum home by mohlo být HD.

lukagent
Registrace: 4/2015

romanss jaké oznámení ? nic jsem nenašel.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra