![]() |
|
Canal+ DomoZajímalo by mne jestli to vůbec někdo sleduje? Hury bury, kde nic tu nic. Za mne![]() Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoOd naladenia som ho nepozeral, ale niekto to mozno sleduje.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoSledoval som ho tak 14 dní.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: Canal+ Domotaková kategorie Failivinku,TLC,barandova,8😆🤔🤨ale ženy mají jiný názory .![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@satmanasatmana ja mat tvoje problémy .... niekto nepozerá sport jak je rok dlhy a co ??? |
eric147
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
@satmanaKdyž chceš sport musíš k Telly a né být u Skylinku. Se ti divím, že to nevíš. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
@satmanaMám ho síce predplatený v balíku, ale pre vyššie zabezpečenie to nechytám a čo tam vlastne dávajú? |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@PeMaDiváci mohou na nové lokalizované stanici očekávat pořady a tipy, jak renovovat kuchyň, ložnici či obývací pokoj. Pomůže také vybrat nejlepší nemovitost za nejlepší cenu ale i pomůže proměnou nemovitostí před prodejem.. K nezaplacení.![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@kolenáčKdyž chceš sport, musíš k T-mobilu a ne k Telly. Absence DS3 mi plně vynahradí Sport 1 a 2. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@ScruffyAha, takže niečo ako TV5 Monde Style HD čo pozerám na Badru. Tam to vysielajú voľne. Tak som o nič neprišiel... |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@kolenáčOpravdu? Já třeba chci sport, který u Telly není. Takže tvoje rada je tak nějak vedle.![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@ScruffyTaky díky tomu, manželce a covidu,jsem za poslední 3-4měsíce nakoupil,sešrouboval 2skříně,2komody,2police,postel ,neměl jsem kam utéct😖😫😩 |
korkoran
![]() |
|
RE: Canal+ Domodomo arigatto domo...domo |
love64
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoLidi, kteří si i na pověšení obrázku na zeď musí objednat firmu, s největší pravděpodobností neosloví. Pro mě má jediné mínus. Polské pořady nejsou tak vizuálně líbivé, jako třeba ty na Hobby TV. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoTellyman a teba to čo trápi tam si zapni amc networks🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Canal+ DomoNabídku providera nemusíte sledovat (majitelé to vůbec nezajímá), důležité je pro ně, že posíláte jim penízky na jejich účet![]() ![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoJa som svoje sklamanie z kanalu Canal+ Domo sice este neprejavil verejne, ale mam ho.Vraj "vyvazene". A pritom vecer tam ide iba varenie. Po par dnoch som to dal z Favorite prec. Pokladam to za dalsi prizemny balast Skylink. Dalsie minus pre Skylink. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoKdo neví,o co přichází,může zkouknout stream v polštině.Tenhle se navíc často seká![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@mini100 bodů pro tebe👍. A další top program v nabídce Skylink Live Tv, program Fuel Tv, totálně top program. Audio Eng🤣.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
extra nabídka fta kanálůKoukám,že v digitálu je jako nabídka od skylinku hromada volně fta dostupných i německých kanálů.Že by chlouba cizím peřím,není to bl.é?? za to vybírat serpop.?.😏😏 |
korkoran
![]() |
|
RE: Canal+ DomoTaky se mi to nelíbí, ale je to běžné i u jiných provozovatelů. Jiní, hlavně IPTV operátoři honí zase počty stanic započítáváním SD a HD verzí zvlášť, nebo zařazováním hořících krbů, hrajících se kočiček, vodopádů, pláží a podobných skvostů. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Canal+ DomoVarenie nesledujem,ale zbytok celkom ujde. Poľsko je nám určite bližšie, než to americké lepenie domov z dreva a papieru. |
Maryx
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoA podla oznamenia Skylink sa k nam blizi dalsie perla ducha - Canal+ Telenovely.Jednoducho Maria. Turecko a Mexiko vivat! Nemate niekto 256. cast VIII serie, ako ide Juan na WC? Nejako mi usla a chyba mi... |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Canal+ DomoCelkem chápu, že lokalizují napřed programy, kde je jednodušší nákup vysílacích práv. Na rozdíl od sportu, filmů, seriálů... |
F4turbo
![]() |
|
RE: Canal+ DomoJo jo canal+domo exkluzivní novinka na h.. Ještě lepší bude canal+novel.![]() |
lukagent
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Canal+ Domoromanss jaké oznámení ? nic jsem nenašel.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |