Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SMART - Aká je šanca cez infolinku vybaviť zľavu ?

Ahojte. Mám Skylink a už niekoľký rok mám vždy na konci predplatného zľavu na rok, celý balík myslím 69.90 na rok.

Kamoš minulý rok platil planú cenu za SMART, tento rok som myslel, že mu dajú akciu, a nemá to, ani v zákazníckej zóne.

Aká je pravdepodobnosť, ak po sviatkoch zavolá na zákaznícku linku, s tým že odchádza, že mu tú zľavu dajú ? Existuje tam také niečo, ako retenčné oddelenie ?

melod
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SMART - Aká je šanca cez infolinku vybaviť...

A kámoš už tam volal? Nebo snad ty? Co ti řekli? Myslíš, že to tady za tebe nebo jeho někdo vyřeší?

zzz
Registrace: 1/2006

@melod

Myslím,že to u skylinku takto nefunguje,vždy je to náhoda auto výběru z mašiny.Ty děvčata na tlf.takovou volbu nemají.To fachčí dosud u freesatu,ale už nebude

korkoran
Registrace: 10/2006

@melod

Tedy dle mých mnohých zk

korkoran

@melod

Nema kamarad 5,82 € mesacne?

Gustoh
Registrace: 9/2016

@melod

Nejlepší cenu dostaneš, pokud máš u operátora více služeb, což u Skylinku jaksi nejde, ale třeba u telefonních operátorů je to jiná... Mám stříbrnou O2 TV, 30MB LAN a neomezený tarif s 14GB dat, to vše za 1100 korun

michalnew
Registrace: 3/2019

asi pred dvoma mesiacmi mi skončilo serpo na dvoch kartách. potreboval som si ich tiež dať cez sipo ,nemám čas to sledovať a nech mám pokoj, tak som si tam zavolal nahlásil čísla kariet a číslo sipa obe karty mali balík ten základný .....všetko prebehlo ok a pani mi ponúkla na oboch kartách balík multi asi za 7,90 alebo 8,90 na rok s tým že po roku ma upozornia na ukončenie a bude na mne či budem pokračovať ,alebo to zruším. tolko moja nedávna osobná skúsenosť..... šťastné a veselé..... R^

maradona
Registrace: 8/2018

Sleva na balicek

Myslim ze pres infolinku to nejde, a jak davaji ty individualni slevy - to snad ani sami nevi. Aktualne mam balicek Multi za zvyhodnenou cenu
dosel mi dopis - ze jsou radi ze me maji a ze mi davaji slevu na balicek Kombi (balicek uplne k nicemu oproti Multi), pokud nechci, tak mi Multi se slevou nechaji do unora a pak klasicka cena - s tim ,ze od 1.3.2021 bude zmena ceniku - sleva na multi neni mozna.
Bratr ma uplne to stejne (Multi se slevou), prisel mu stejny dopis, ze jsou radi ze ho maji a jestli chce pokracovat s Multi, tak se stejnou slevou dal a nebo muze vyuzit slevu na Kombi.
Proc jemu nabidli slevu na Multi a mne ne?
Pockam do unora a pokud mi neprodlouzi slevu, tak odchazim

siddhart
Registrace: 1/2016

sjednavani neni pro kazdeho...teda aspon ne pro mne. a odhodlavam se k tomu jen kdyz opravdu chci ukoncit tu sluzbu pak nabizeji slevu sami...ale nesmis blufovat abys pak neskoncil bez niceho...musis mit zalozni plan.
takze zavolej ze chces to ukoncit a cekej reakci...ale zaroven mej pripraven plan B napr. jineho operatora.

alien777
Registrace: 8/2020

je skoda ze sat. ci mob. atp... operatori nenabizeji automaticky slevu pro verne zakazniky...holt jsme v malym rybnicku tak na nas korporace s..ou

alien777
Registrace: 8/2020

@alien777

Když pracuješ u jednoho zaměstnavatele delší dobu, taky nabízíš,. že Ti bude stačit míň na výplatu?

michalnew
Registrace: 3/2019

@michalnew

to je ale bl.é přirovnání,když od někoho něco nakupuji,zajišťuji mu trvalý příjem,je v jeho zájmu si mne udržet výhodnější nabídkou a né mne odpudit neochotou😯😫

korkoran

Balicky

Vzdy je zalozni plan - je u vice poskytovatelu (Telly ci Kuki) a pripadne pozemni vysilani (ano neni to HD, ovsem kvalita nekterych HD programu u Skylinku je tragicka).
Ano souhlasim s alien777 ohledně slev, ovšem, když mi byli schopni dát Multi za 209 a nabízí to pořád, tak proč bych měl za to platit 339 Kč. Balík Kombi za 289 - cena pěkná, ale není tam nic navíc oproti Multi, zkoušel jsem filmboxlive a nejede mi (dotaz na Skylinku a odpověď - nikdo si nestěžoval, neregistrujeme žádné problémy)...filmboxliveapp.net nejede

siddhart
Registrace: 1/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra