![]() |
|
Smart view telefon tvAhoj prosím o radu.Mám tv Lg a Samsung s7.Donedávna jsem využíval funkci v telefonu Smart view přes svoji wifi síť a pouštěl film do tv Lg. To samé jsem zkusil včera, ale přišel na mě soused, který si koupil taky tv Lg, měl zobrazenou mojí hlavní obrazovku telefonu. Když zapnu v telefonu funkci Smart view, tak se najde sousedova televize a připojím se zase k ní. Díky za radu |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Smart view telefon tvDoporucujemMicrosoft Wireless Display Adapter_ ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@slava68Ste v jednej sieti? A nevieš ktorý je Tvoj televízor v sieti. Tak si vyber ten. Alebo ak Ti kradne sused wifi tak si to zahesluj.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Smart view telefon tvWifi mám zaheslovanou, koukal jsem i do routeru a jeho tv tam nemám.Kdyz zapnu na mobilu funkci Smart view tak najde hned jeho tv a připojí se. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@slava68Musí byť jeho TV v Tvojej sieti. Jeho TV je na Tvojej wifi pripojený.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Smart view telefon tvSoused nemusí být na tvojí wifi. Pokud máte v domě společný hloupý switch a síť nastavovalo jelito, které neumí nastavit správné routování, pak jste ve stejných rozsazích na Wan a telefon ti najde tv pomocí multicast paketů. To, co máš doma s anténkama totiž není router - teda jestli nemáš třeba nějaký Mikrotik... Další možností konkrétně u LG je její direct wifi, ale netuším, jestli se na to dá připojit bez hesla....koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
![]() |