![]() |
|
Ako vytvorit a spojaznit Iptv playlist?Zdravim pani, potrebujem poradit. Ako by som vedel vytvorit cez nejaky program iptv playlist? V com je problem? Mam dns adresu a tiez mac adresu. Pomocou konvertora dam vytvorit m3u playlist, ktory vyzera asi nejako takto :http://priklad.sk/get.php?username=Rb8eMrKZDpKfXCJ&password=XNmb5unAWwHNNQCh&type=m3u_plus&output=ts.. Mam na mobile aplikaciu IPTV pro - platenu a ked tento link vlozim, napise mi, ze je neplatna adresa, pritom na specialnom playeri v pocitaci mi to funguje. Jedna sa mi o to, ze ked by som to vedel skonvertovat napr na format .m3u alebo m3u8, ta aplikacia v mobile by mi to spustila. Ked ma takyto koncovy format : m3u_plus&output=ts to nespusti. Viete mi prosim poradit ako na to, ci je nejaky nastroj, ktory by mi to dokazal spravit? Lebo napriklad, ked vlozim aj ten link hore uvedeny do VLC playera, zamrzne a nenacita nic... Popripade ci poznate nejaku aplikaciu na mobil ale moze byt aj na Pc, ktora by mi to dokazala nacitat a spustit? Vdaka za vase nazory.![]() |
djkobrra
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@djkobrraTy si ktorý nick z blacklistu?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
peterska ty si od chlupatých?![]() Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@satmanaLen sa pýtam![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Ako vytvorit a spojaznit Iptv playlist?Vysvětlením je to,že původní playlist byl opravdu přiřazen konkrétní jedinečné MAC adrese.Když půjdeme do hloubky,pak se jedná v drtivé většině o přístroje MAG - 250,275 ale i 410.Např. Stalker ve Windows dokáže emulací "přesvědčit" playlist ,aby se přehrál jako v MAGu s tou původní MAC adresou. I když existují konvertory,které prolomí jak heslo,tak přihlašovací jméno, ve výsledku to není nic platné,protože účet ve formě playlistu m3u prostě nebyl vydán! |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyMAC musi zacinat 00 1A 79 .. .. .. aby to fungovalo, a to ten stalker presne dela |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxO.K. - to je pravda. Ale to jak pracuje Stalker, VLC neumí(jak je zmíněno i v dotazu )ani další programy.V Androidu je takovým Stalkerem AVDPlayer. Všechny MAC adresy,volně stažené z netu a začínající právě 00:1A:79 jsou pro MAG.Ta jedinečnost MAC adresy se projeví až na dalších třech místech adresy. Nechal jsem si totiž poslat jeden z playlistů přímo na MAC adresu Tv a ta řada začíná pak číslicí 64:1c:ae atd. Podstatné pro tazatele je,že pokud převede všechno potřebné(a ten zápis pro m3u má správně),tak stejně playlist jako m3u nepřehraje. |
jerzy
![]() |
|
OdpovedNa zaciatok, nie som v ziadnom blackliste, a nie som ani od policajtov... len ako laik som sa pytal, na moznosti uprav, dakujem za rozumnu odpoved @jerzy a @matchboxx. Vase odpovede na moje vlakno mi pomohli... a zistil som vlastne, ze mnou pozadovana akcia, ktoru by som chcel spravit, nie je mozna.. uvidime, co prinesie buducnost.este raz dakujem![]() ![]() |
Djkobrra1
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@Djkobrra1Tak aby se využila ta appka v mobilu,tak tady je zajímavý m3u playlist http://ndaiptv.com:5999/get.php?username=NDAYH2bDTzszh&password=BIzBA8KyRL&type=m3u_plus![]() |
jerzy
![]() |
|
@Djkobrra1Na aké Tvoje vlákno? Kto si do pi..či zase. DjKobrra12345678? Či kto? Už to nechápem. Niekto je na blackliste a zakladá tu nickov. Je to dobre? Admini čo robia?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@djkobrraJaj pán VargaT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNechapem co ty stale riesis moj nick... ja som sa nieco pytal, ci je nieco mozne a ty uz 4 prispevok a uplne od veci.. Ak nemas co k teme, nereaguj, dobre?![]() ![]() |
Djkobrra1
![]() |
|
@Djkobrra1Aha, tak podľa Teba je to OK, že za porušenie pravidiel fóra Ťa dajú na blacklist a vzápätí založíš milión nickov?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNikto ma nedal na blacklist... Sam som si zmazal nick... Presne kvoli takym inteligentom ako si ty, ale nedalo mi to a musel som sa nanovo zaregistrovat, aby som mohol odpovedat... Chcel som vediet jednoduchu odpoved na moju otazku, ked mam vlastnu adresu ku mne priradenu, ci sa da spravit playlist v podobe m3u aby som to mohol vyuzivat, ked cestujem niekde po Slovensku, a na danu aplikaciu do mobilu, ci jestvuje taka moznost, kedze som laik, a nevedel som, ci nieco take funguje, na nic viac som sa nepytal.... Ale ty si tu zacal pisat reci mimo temu, ze porusujem pravidla ci co, ak ich porusujem, nahlas ma adminovi, a nech ma zmaze.... ak som urobil nieco co tu nema byt.. |
Djkobrra1
![]() |
|
@Djkobrra1No dobre1. neviem prečo si zrušil nick, kvôli mne si ho nemusel zrušiť. Alebo si dostal trvalý ban? 2. Ak Tvoj IPTV playlist máš legálne, tak prečo sa neobrátiš na svojho poskytovateľa, ja s tým problém nemám, vždy mi pomohli 3. minimálne Tí ktorí Ti odpovedali, že ako to prelomiť platí "3) porušovat zákony porušovat platné zákony ČR/SR/EU; dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů" 4. A "4) zakládat další registrace opakovaně vytvářet další uživatelské účty na webu parabola.cz" 5. Alebo si to stiahol z netu a chceš niekoho okrádať? Napr. u mňa denno denne niekto sa chce nabúrať do mojej siete a získávať stream aj zo zariadení s mac adresou. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskKdyž nechci,aby měl kdokoliv možnost se dostat do přístroje skrze MAC adresu,stačí MAC adresu zamknout.Tato možnost je na všech novějších přístojích už běžná.A my,co máme legálně zaplacený playlist(já na TV),můžeme být rádi,že je na netu volně jen "minimum" MAC adres.Další věc je,že plno lidí zklamaných hlavně kvalitou,dají na net k dispozici svůj playlist třeba v m3U.Proto je pak net plný streamů. |
jerzy
![]() |
|
RE: Ako vytvorit a spojaznit Iptv playlist?a niekedy aj zvytocne pomaly net.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |