![]() |
|
Lze doplnít přijímač komponenty pro sledování z neLze při doplnění přístroje VU SOLO 4 K sledování programů z netu???Někdy bych to z důvodu větru přivítal. |
Zbynek1000
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Lze doplnít přijímač komponenty pro sledov...Prosím???? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
@Zbynek1000Rozumím řeči tvého kmene, iptv lze doplnit, záleží zdali ti tvůj poskytovatel dá m3u(m3u8) list, případně stalker funguje bez problému |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Lze doplnít přijímač komponenty pro sledov...Jak se to potom oběví když je m38, to objevím ve standartních bouquests a chovám se k tomu jako k naladěným programům ze satu? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
@Jantarsvšechno jde , když se chce |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@JantarsPřes dreamboxedit vložíš adresu streamu (nikoliv celý M3U8 soubor, ale pouze konkrétní URL programu) do fav skupiny jako běžný program. Občas nespolehlivé ale jinak funkčníT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
RE: Lze doplnít přijímač komponenty pro sledov...Vyskúšaj plugin archiv CZSK od mishanova, či bude vyhovovať.https://github.com/mx3L/archivczsk/releases/tag/v1.3.5 |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
RE: Lze doplnít přijímač komponenty pro sledov...Mrknu na to díky, kolem mě to tady roky běží ale až teď jsem pojal podezření že se to dá takto integrovat....já neříkám že appky jsou na prd - sice skylinkovou nemusím ale netflixová je perfektní - ale přeci jen základní požadavek je mít programy standardně zařazené v bouquets a mít k nim epg... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Lze doplnít přijímač komponenty pro sledov...Ano. Právě proto se ptám. |
Zbynek1000
![]() |
|
@JantarsJak se nechá doplnit netflixová připojení. Přijímač mám připojený na internet.Potřebuji doplnit do doplňků na přijímači. |
Zbynek1000
![]() |
|
![]() |