![]() |
|
IPTV O2 a SkylinkZdravím, nevíte někdo, zda existuje nějaký media box, který by umožnil app pro O2 i Skylink v jednom boxu?Díky |
xmacka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 45 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@xmackaMam pocit ze kdyz poridis Enigma2 prijimac a nainstalujes plugin Archiv CS/SK (placenou verzi) tak tam moznost byla.Ale mel by to nekdo upresnit ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
@xmackaTeda Skylink (satelit) a O2tv (iptv) ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
@xmackaStačí vlastnit smart TV a přímo tam si nainstalovat obě appky. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: IPTV O2 a SkylinkJakejkoliv Android box... |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: IPTV O2 a Skylinkžijeme v 21 storočí v roku 2020...čiže odpoved na tvoju otazku znie tak,že ti stačí hocijaky android box alebo smart-android tv,kde si stiahneš a nainštaluješ obe aplikácie..keby si chcel tak si tam môžeš doinštalovat aj appky dalšch operatorov (magiogo,telly atd...) alebo si ty myslel inak a len si zle položil a napísal svoju otázku? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: IPTV O2 a SkylinkTesla MediaBox QX4 Skylink Live ........a v tom jde (je) i apka O2TV , HBO GO atd..Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
habrV tom philipsu to o2tv jede opravdu dobře je zajímavý jak jsem psal že to jede zároveň na pc a v tv i když mám jen jeden přístup na jedno zařízení dal jsi dobrý tip ale jinak na tomhle philipsu jede i skylink live ,jo kdo má android v tv má vyhráno jsou v tom skoro neomezený možnosti podle mě lepší jak celá enigma mám vu+ a nic na něm nepoužívám jen sat tv nic víc vše co potřebuju je v tv.A ještě mám na tebe dotaz jak je to s tou aktualizací jedou tam ty avi soubory nebo ne a obraz je opravdu lepší? díky |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
@kanonObraz je živější a ostřejší podle mě a ty některé kodeky v AVI tam nejdou , psal jsem na podporu a oni mě odkázali na jejich pražský telefon , protože mě ten můj email skončil u nich na centrále mimo čr. Ale aktualizace je na tobě každý má jiné oči............to je na pl foru ....Najnowszy soft petarda warto zainstalować bardziej ostry obraz..........ale jsem naštvaný z těch AVI mám plný hadr starých filmů a hraje tak půlka....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@jerzyO2 TV pouze v Samsungu, ale komfort obsluhy je poplatný 2016 roku, kdy apka vznikla a od té doby se neaktualizovala, to za prvé.... za druhé pokud někdo vybírá mezi IPTV od Skylinku a O2, mám za to že jej zajímají především rozdíly v programové nabídce |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewNa Androidu už ted jedou obě apky ve verzi pro TV ....O2TV a Skylink Live TV ( a další T mobile,Telly atd.).....sázka na Android se vyplácí oproti Tizen,Webos,Vidaa...Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrJo aha, já nějak televize s Androidem neberu.... ale máš pravdu |
michalnew
![]() |
|
michalnewDneska tv bez androidu bych ani nechtěl má to opravdu svoje výhody a o2tv nejde jen v samsungu to je omyl jede v androidu a v pohodě.Android má velkou budoucnost i nadále. |
kanon
![]() |
|
@kanonnevím jak nyní, ale dva roky nazpět byly televize na Androidu uživatelsky otřesné.... ovládání pomalé, sekavé.... skoušel jsem Hisense a Philips a koupil jsem svou čtvrtou LG :-) |
michalnew
![]() |
|
@michalnewDíky všem, zkusím ten Kóan box. O2 TV si platim a Skylink mají příbuzní, také iptv Skylink mám taky k dispozici. A chci to na druhou telku, kteří tak čáso nepoužívám. Takže nechci kupovat druhý O2 TV box a Skylink mám jako bonus. Bohužel v KODI se mi O2 nedaří rozdychat. Díky. |
xmacka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
michalnewmám dva roky philipse 8303 nikdy se nestalo že by se zasekl,ovládání a nastavení je na zvyku,trochu pomalejší přepínání ale to mi nevadí,třídění kanálů v pc v pohodě i ručně to jde, třeba systém u philipsu bez androidu je otřesný oproti androidu,lg má taky svoje nejdou ručně vymazávat programy to mě hodně vadí,docela dobrý systém má samsung a i panasonic,jinak třeba jvc,finlux a podobný to je jednoduchost sama,sharp má jednu nevýhodu nejdou poskládat programy u jedněch tipů u druhých zase ano ale pokud chcete doladit pozemák tak se vše zase rozháže konzultováno s dodavatelem a je to chyba softwaru který není doladěn z polské strany, už dával dovozce podnět k opravám aby to poláci doladily ale je to prý v nedohlednu.Tak jsem Sharpa vracel i když zvukově byldcela dobrej. |
kanon
![]() |
|
@kanonJako je fakt, že Android je v televizích nejmladší systém a 2 roky zpět to byl ještě prales, dnes to bude zase o něčem jiném. Na druhé straně je fakt, že systémy od LG i Samsungu jsou stále podporovány... každý si vybere |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV O2 a SkylinkHoši a na Vu+ Solo4k O2 TV rozjedu? Dikec.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: IPTV O2 a SkylinkV kodi jede O2 slovenská verze. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
satmanaNa vu+solo 4k by to mělo jet ale musíš si to nastavit já mám to stejný vučko ale nevyužívám to mám tv android. |
kanon
![]() |
|
RE: IPTV O2 a SkylinkNa Vu+Solo 4K v app ArchivCZ/SK je SledováníO2TV a jede to naprosto v pohodě.VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
@KopoHraje to, ale ovládání je tezka nouzovka. vzdyt za dvojku se na Bazoši dá jejich STB koupit |
michalnew
![]() |
|
@michalnewTo sice jo, ale na O2 koukám jen na O2sporty, jinak jedu přes sat, tak nemusím mít dvě krabky u TV.VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
@KopoUpřímně.... já na to skoro nekoukám, dostal jsem to snad zadarmo k firemním telefonům, jinak mám jako hlavní zdroj jinou službu s vyšší obrazovou i technickou kvalitou při nižší ceně.. ale na naše poměry je O2 dobrá volba |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV O2 a SkylinkJá mám tv Samsung a k tomu krabičku Android která umi víc než tv Android. A hlavně má aktualizace. Čtěte recenze o tv a o multimedialních centrech. Android tv bych nechtěl. Můj názorVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: IPTV O2 a Skylink@ivo2001 máš pravdu na E2 Archiv CS/SK mě jede i O2 ale musíš ho mít zaplacený Skylink tam nejde.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |