![]() |
|
Tovární nastavení amika přes rs232Může mi někdo z odborníků poradit s tímto postupem,Windovs 10,kabel usb/redukce/RS 232 mám,ale asi musím mít nějaký program v Pc,Nevím co.Zatím můj notebuck ho nevidí dík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
Programmožná zde: https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=66 |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
Tovární nastavení amika přes rs232program ku Tvojmu typu Amika.Neviem,či Ti Tvoj Win. 10 bude fungovať práve pre tento druh upgrade FW. Prečo to neurobíš cez klúč.nemám 10 ,preto ,aby som ,keď treba robiť to cez kábel. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
@pego097chcíply 2 kusy a trvalo mi chvilu ,než jsem našel doma tu redukci s kabelemZatím dík za zájem |
korkoran
![]() |
|
@korkoranasi si nemal správny FW podľa typu amika, veď to ide jednoducho v pohode cez kľúč. v tej 10 ti neotvorí port a možno ho ani nenajde. Skús ho oživiť ,je na to program,ak svieti iba červená ledka,dá sa to v nejakom inom pc-nie v 10ne.Napíš ,aké to máš Amiko. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Tovární nastavení amika přes rs232Pokud to máš nové Amika H265, 8265+...tak je redukce Jack/RS232 krátká a musíš ji zbrousit tak o 2-3 mm, konektor je zapuštěný v Amiku hlouběji jak u předešlých, kde byla tato redukce přiložena. Staré jdou normálně. Zatím jsem to dělal ale jenom ve W7, jestli to funguje v 10, tak to si nejsem jistý. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
@pego097Jedno mini jsem jen přesouvat kanály a najednou zůstalo stát a svítí jen jedna zelenáno,18265+ jsem chtěl nahrát seznam kanálů (uživatelskou databázi)a objevily se barevné svislé ř´čárky na displeji,vypnul jsem rychle ale bylo pozdě a tma,svítí jen dioda na lan kabelu |
korkoran
![]() |
|
@pego097Tak jsem si vzpoměl,že tu mám malého asuse s W7,a druhého s xp,tak to zkusím ,jestli najdou proto port.cccxcxxxA jdu do peří😴😴 |
korkoran
![]() |
|
RE: Tovární nastavení amika přes rs232Vyskušaj ešte cez usb.Nahraj na naformatovaný usb kľúč na fat 32fw s názvom rom.bin(premenuj pred tým v pc). Vypni stb z el. siete a vlož usb.Napravo hore sú tl. ch + a -.Tl. ch + podrž a zapni do el.siete.Chvíľu tl.+ podrž-malo by si to natiahnuť fw. |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 411 |
![]() |
|
@chvalina2A kde ho zoberu,ten rom,bin?😮 |
korkoran
![]() |
|
amiko sovtwaremám samé mcast, patch,abs![]() |
korkoran
![]() |
|
@chvalina2Už mi to zapaluje--přejmenovat |
korkoran
![]() |
|
RE: Tovární nastavení amika přes rs232Prevodnik usb/rs232 pracuje správne aj pod win10 ale treba si Nastaviť v správcovi zariadení parametre portu hlavne číslo com portu lebo Windows ti pridelí 8 alebo iný nezmysel a tie jednoduché programy idú väčšinou cez com1 .treba skúsiť pomáha to hlavne keď je na display ASH.Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
RE: Tovární nastavení amika přes rs232Ešte dodatok u tých starších Ali procesoroch to pomohlo u novších som neskúšal, ale prevodnik s win10 používam takmer denne s inými softwermi a zatiaľ v pohode. Notebook mám polročný Dell s win10.Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
@BorisNajít ten správný port 1 mi musí pomoct švára.Jsem jen PC uživatel,dík,teď je aktualní spoustě známých,rodině a kdojde okolo, natáhnout nové kanály😄😅😅 |
korkoran
![]() |
|
@korkoranZdravím !Na Amiko je opravdu nejlíp s klíčem,nechá podle nastavení i naladené .A dělali jsme jich dost..![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
![]() |