Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Telly aplikace pro LG TV

Dnes vyzkoušeno, ale pravděpodobně ještě nejde nastavit kvalita streamu. Možnost vyzkoušení na 14 dnů zdarma.

EndyCZ
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@EndyCZ

Kvalita streamu je AUTO (mezi 360 az 1080p). Stejne jako u Samsung Smart TV. Appka jede dobre

turlington
Registrace: 8/2015

@turlington

Ještě je škoda, že aplikace nejde nastavit (nebo se mi to nijak nepodařilo), jako hlavní výstup (aplikace Skylink tak nastavit jde). Myslím to k vůli tomu, aby se po zapnutí TV, automaticky pustila aplikace Telly. Toto mi jde jenom u Skylinku.

EndyCZ
Registrace: 12/2009

RE: Telly aplikace pro LG TV

kdyz tu je vlakno o telly taky vam na satelutu se sekal obraz a zvuk vcera vecer a dnes dopoledne?

love64
Registrace: 9/2020

koukam ze to dela stale napr. prima cool kostickuje.

love64

@EndyCZ

Endy, to je zajímavé, netušil jsem, že se dá nastavit v LG TV hlavní výstup aplikace. Mně to právě dělá Skylink Live a rád bych to naopak odstranil. Kde v menu jsi to objevil? :)

judy

Také jsem si naistaloval app do LG, na 14 dní na zkoušku. Kvalita streamu a jazyk/kanál zvuku se nedá vůbec nastavit- nic to nedělá.
Také mi náhodně nefungují některé programy- točí se tam jen bílé kolečko- ČT24, Prima Max, NOVA Cinema atd. Je to divné, chtěl jsem přejít od Skylink sat,ale teď nevím. Net mám přes kabel- optika Centronet 100/100Mb/s, tak nevím- ještě vyzkouším. Jak se dá nastavit, aby bylo Telly prioritní při zapnutí televize(manželka- problém)? :)) Jde zvolit jiné zařízení po 4 zaregistrovaných? Např. při dovolené tablet a pak zase vrátit zpět? Dík

johnywint
Registrace: 2/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra