![]() |
|
Telly aplikace pro LG TVDnes vyzkoušeno, ale pravděpodobně ještě nejde nastavit kvalita streamu. Možnost vyzkoušení na 14 dnů zdarma. |
EndyCZ
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
@EndyCZKvalita streamu je AUTO (mezi 360 az 1080p). Stejne jako u Samsung Smart TV. Appka jede dobre |
turlington
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
@turlingtonJeště je škoda, že aplikace nejde nastavit (nebo se mi to nijak nepodařilo), jako hlavní výstup (aplikace Skylink tak nastavit jde). Myslím to k vůli tomu, aby se po zapnutí TV, automaticky pustila aplikace Telly. Toto mi jde jenom u Skylinku. |
EndyCZ
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Telly aplikace pro LG TVkdyz tu je vlakno o telly taky vam na satelutu se sekal obraz a zvuk vcera vecer a dnes dopoledne? |
love64
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Telly aplikace pro LG TVkoukam ze to dela stale napr. prima cool kostickuje. |
love64
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
@EndyCZEndy, to je zajímavé, netušil jsem, že se dá nastavit v LG TV hlavní výstup aplikace. Mně to právě dělá Skylink Live a rád bych to naopak odstranil. Kde v menu jsi to objevil? :) |
judy
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Telly aplikace pro LG TVTaké jsem si naistaloval app do LG, na 14 dní na zkoušku. Kvalita streamu a jazyk/kanál zvuku se nedá vůbec nastavit- nic to nedělá.Také mi náhodně nefungují některé programy- točí se tam jen bílé kolečko- ČT24, Prima Max, NOVA Cinema atd. Je to divné, chtěl jsem přejít od Skylink sat,ale teď nevím. Net mám přes kabel- optika Centronet 100/100Mb/s, tak nevím- ještě vyzkouším. Jak se dá nastavit, aby bylo Telly prioritní při zapnutí televize(manželka- problém)? ![]() |
johnywint
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |