Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Samsung aplikace pro iptv

Zdravím lidi. Měl bych dotaz ohledně aplikace pro nový tip televizoru samsung. Mám poskytovatele iptv služby. V tv jsou aplikace, které jsou ale placené a když je vyzkouším, tak obraz není nic moc. Přes kodi v notebooku je obraz dobrý. Není nějaká aplikace ipro televizi kterou bych uměl doinstalovat?. Díky za odpovědi

LionelM
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung aplikace pro iptv

skus https://ss-iptv.com/en/

shagrath
Registrace: 2/2010

@LionelM

ked si dáš vyhladať a napíšeš čo hladáš ak je niečo tak ti to nájde ak nie tak máš smolu. ak to nie je tajné tak napíš akého poskytovatela IPTV potrebuješ ,lebo s tvojho dotazu nevie nikto nič. ja používam aj v samsungu len skylink live ,orange-tv, sledovanie-tv, youtube a HBO-GO.

maradona
Registrace: 8/2018

Samsung aplikace pro iptv

Stáhni si aplikaci Smart IPTV-zaplat 5,49 euro za aktivaci-jednorázový poplatek za tv.Pojede ti iptv v pohodě

gant
Registrace: 5/2014

Právě ta SMARTiptv je taková nějaká divná.Je to mazanice. Přitom přes mobil a noťas je to v pohodě

LionelM

@LionelM

No niektorí poskytovatelia to robia tak, že na skúšku to neni moc kvalitné.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@LionelM

Jednoznacne OTT Player a mas to i s Archivem a EPG (pokud podporuje poskytovatel)

michalnew
Registrace: 3/2019

ss iptv je se mi zdá nej. Ale ted mi nejde nahrát na nový Samsung s tizen.

tonda1t
Registrace: 5/2006

Ja bych ten ss-iptv zkusil ale nevím kde ho stáhnout

LionelM

tady: http://ss-iptv.com/en/users/documents

tonda1t
Registrace: 5/2006

@LionelM

Zkus Telly appku na Samsung: https://telly.cz/na-zkousku/

turlington
Registrace: 8/2015

@turlington

Proč telly? Tam jde dát jiný poskytovatel?

LionelM

Právě ta SMARTiptv je taková nějaká divná.Je to mazanice. Přitom přes mobil a noťas je to v pohodě.

Nič vzlom,ale čo to je za hlupost?čiže aplikacia zato môže,že maš mazanicu a slabu kvalitu obrazu iptv programov svojho dodavatela?ved v mobile a notabooku sa ti zda kvalita asi lepšia preto,lebo to máš na menšej obrazovke..mensia uhlopriečka..v TV už to je iné..ja mám vo svojom tv rôzne aplikacie ako OTT PLAYER,SMART IPTV,SET IPTV,SS IPTV atd atd..a neviem si predstavit,že ked dám svoj iptv playlist do jednej aplikacie,tak budem mat horsiu kvalitu ako keby som ho dal do inej aplikacie?všade mám tu istu kvalitu..

jožko
Registrace: 7/2016

OTT Navigator

Dnes jsem si jej nainstaloval, vypadá pěkně, možnosti customizace téměř nekonečné, ukazuje to i aktuální bitrate (UHD mi jede 2160p 25 Mbps, FHD 10-15 Mbps) streamu, pěkné EPG, archiv, mediateka (pokud podporuje server IPTV)...

michalnew
Registrace: 3/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra