![]() |
|
OpenPli 8.0 RCVsimol som si, ze box (Zgemma H7S) mi uz ponuka na instalaciu RC verziu OpenPLi 8.0 Co som pozeral na ich fore, zatial je tam viacero chyb, napr. na Zgemme nefungoval multiboot a podobne. Cize je este asi cas pockat par dni...Skusal to uz niekto na svojom STB ? AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: OpenPli 8.0 RCvčera som ju natrepal do toho bazmeku . skúšal som tam archív od mišanova ten ide čo som tak námatkovo opáčil v pohode . openpli štartuje bleskovo čo som bol prekvapený. v tomto image sú už aj nové drivre čo som si všimol . HBBTV na Prime sa mi nepodarilo spustiť ,ale to sa mi nepodarilo na žiadnom image čo mám momentálne v tom čudejude. v nižších verziah mi to ukazovalo staré drivre. konkrétne v openpli 7.3 som nerozbehal archív ani cez telnet ,po príčine som nepátral. potom som to prepol späť na openatv-6.4. ked bude čas tak to ešte vyskúšam lepšie v tom openpli-8.0.včera som ten bazmek komplet preinštaloval v multiboote na nové image dal som tam :openatv-6.3 a 6.4, openpli8.0 a openspa to posledné som ešte neskúšal ,prvé 3 mám už komplet . multiboot funguje ,ale ak tam máš staršie image a dáš ich aktualizovať tak ti už nenaštartuje ....na openatv sa o tom píše a je tam aj postup ,ale ak ti zostali staršie image v multiboote tak ti naštartuje už len cez núdzový režim bez problémov ,ale nesmieš prepnúť na image ktoré si už aktualizoval ,lebo ti zase nenaštartuje , takže na to bacha..... pri aktualizácii online v tomto čudejude. preto som včera robil komletku v multiboote a skúšal som všetky image cez d.o. a naštartovali .ked bude čas tak to ešte pre istotu odskúšam.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: OpenPli 8.0 RCmna by skor zaujmalo v com su zmeny, niekde som cital ze pouzili inu verziu python co moze spravit podla vsetkeho paseku s kompatib s plugins, je to tak?, co nove prinasa tato verzia? |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
OpenPli 8.0 RCnevidim tam nic nove extra a ako vzdy v opepli web radio plugin nejdedreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 955 |
![]() |
|
RE: OpenPli 8.0 RCMě ještě OpenPli 8.0 RC Zgemma nenabízí ale dnes jsem tam dal image Egami které to začalo nabízet a docela se mě ta grafika líbí.Tak jako OpenPLi7.3 umí i Egami nastavit přední čtečku karty.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: OpenPli 8.0 RCVcera som to skusal, csfd archiv sa sice "nenainstaluje", konci s hlasenim "Cakajte", ale funguje. Co mi vsak nejde, je HbbTV, stiahnute z ich pluginov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@peterkozelnevcital si ?https://wiki.openpli.org/Releasenotes-8.0 TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
RE: OpenPli 8.0 RCMě po spuštění HbbTV zamrzne box..nutný restart..oni to časem vychytají..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
![]() |