![]() |
|
VU+ zcihlovatěl ?Pánové!Prosím o radu!Výpadek sítě a Zerík se začal chovat divně.. V první řadě se nekamarádil s TV HDMI,šlo to při malém 720p rozlišení,potom vypadl úplně.Přez PC jede !!Zkouška zdroje,OK.Vyzkoušel jsem po VTI OPEN Pli,jede krásně,jsem machr!!Ale 2.den,chci ho nastavit,problesklo : chyba soft,1.,při 3.restart.Začlo se to trochu "vrtět",ale šlo to, problesklo /home/root/logs/.Po chvíli vypadl úplně.Na DO reaguje,bliká Vu.Po zapnutí se objeví logo,blesk a končíme... Předem dík ! :( A Všem : Příjemné Svátky,dobrý Rok,dobře temperovaný,hlavně ve zdraví !! Peter |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: VU+ zcihlovatěl ?Měl jsem podobný problém u DM 800,po výpadku proudu. Bylo to vadným adaptérem (trafem). |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
@hamasDík,jak výše psáno,zkoušené... |
ralp5
![]() |
|
RE: VU+ zcihlovatěl ?odpoj lan kábel s boxu a tvrdý reštart. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: VU+ zcihlovatěl ?nahrát originál IMG od VU |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
@dnurgNo jasné ! keď mu to predtým chodilo nejaký čas na image ktorý tam mal, tak žiadny "origo" VU to nezachráni. Podľa popisu je to HW chyba a tú softvérom neopraví ! |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: VU+ zcihlovatěl ?akym sposobom si skusal zdroj?, ono to moze byt aj zdrojom, samotny vypadok prudu nemoze poskodit nic, teda pokial sa neflashuje pocas vypadku, problem je skor ak uz stava opat tecie do boxu a prepatie vie takto spravit paseku, ak bol vypadok vplyvom burky tak to uz je uplna katastrofa, prud odfajci box cez el.siet, koax, dat.kabel, mozes si vybrat, ak ti nepomohol flash tak skus napr iny hdmi kabel, ten radeny orig.image tiez treba skusit, uz sa stalo ze mmc prepisal orig.soft a vyriesilo to mnohe problemy |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: VU+ zcihlovatěl ?psal jsem tu jednou a jaksi se to ztratilo. odesla mi podle servisu flash pamet. slo tam nafleshovat cokoli ale nic se nespustilo. sice to blikalo jako reakce na dalku ale nic. mozna to dokazalo i prepnout HDMI mod (ale na moji TV fakt ne) v ramci zaruky vymeneno. zpet to bylo ani ne za3 tejdny. spis neco jako 14+par dnuvymena HDMI, zdroje atp na to fakt nepomaha :) to pomaha jen na boleni hlavy tem co nevedi ktera bije :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
zcihlovatěl?Pánové,díky za podporu a rady,to vše už jsem s nímprováděl,vypadá to tak,že ten přepis bere,spíš by mne zajímala ta hláška....Asi je po něm... Stalo se to při výmněně elektromêru.. Bublajsi,dobrá hláška ! hi Držte palce ! |
ralp5
![]() |
|
RE: VU+ zcihlovatěl ?@ralp5elektromeru?, tak sme doma, velka smola, mas teda hw problem, ako som pisal dostal prudove prepatie, inak nemaj hlavu v smutku, mozno to odpalilo iba nieco na doske co je opravitelne, hmm ak mmc tak smola, daj to servisu, oplati sa to dat na diagnostiku a potom sa rozhodnes ci opravia, nova doska sice nebude lacna ale je to vzdy menej ako new box, nazdar |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
@peterkozelAhoj,dík.V činžáku měnili měry za pochodu,a já na tozapomněl....P. ![]() |
ralp5
![]() |
|
![]() |