Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

gosat-gs7075combo-zasekávaní obrazu

Mám dotaz na boxu gosat-gs7075combo se zasekává obraz ,zkoušel jsem tovární nastavení nic nepomohlo...hledal jsem zda není nějaký firmware....ale nikde jsem nic nenašel....zda třeba není nějaký nový...dělá to jak u satelitním tak dvb-t2 přijmu.....když dám jiný box combo box tak je vše v pořádku....nesetkal se někdo s tím?

Petříček
Registrace: 11/2020
Odpověď v diskusním vlákně

RE: gosat-gs7075combo-zasekávaní obrazu

Pravdepodobne ho čaká nebíčko.Mal som podobné chovanie môjho Gosatu 6050 výmena elitov aj tak po čase skonal.Môžno je niečo iné!

niglabi
Registrace: 4/2020

Pokud má přijímač za sebou dva tři roky provozu na teplém místě v nějaké ne moc větrané poličce, asi vyschlé kondenzátory a tím nestabilní napětí pro ladění tuneru. Ale taky to může být i něco jiného. Deset věcí. Odnes to do opravny, nebo zahoď.

Antonín
Registrace: 8/2005

v provozu od 19.4.2019 tedy ještě v záruce

Petříček
Registrace: 11/2020

Mám Emos 170, zasekává se pořád. Vypnu, zapnu, za chvíli zas. Ani poslední dostupný firmware nepomohl. Jak jsem se dočetl v různých diskusích, nejsem zdaleka sám.

stippy
Registrace: 2/2014

prečo kupujete emosi? :)))

jopo166
Registrace: 1/2009

@Petříček

firmware se stahuje z netu automaticky , musí být zasunutá usb fleška v přístroji .....jestli si dobře pamatuju tak to řeš přes tipu v opavě....

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Pokud je zánovní asi kapacitory vyschlé nebudou. Asi. Pak by to mohla být nějaká konfigurační nešikovnost. Třeba stahuje EPG a nestíhá, nebo má moc plnou paměť přijímaných programů, nebo je vadný jen tak normálně, nebo je to šunt, který to prostě dělá furt, nevím, podobné přijímače nemám ani v okolí, není to můj šálek čaje.

Antonín
Registrace: 8/2005

Může být i problém s SFN

radek1
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra